*10η αγωνιστική.

*Έρχονται από 9/11 μεταξύ τους Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Ο Αστέρας Τρίπολης είναι αήττητος στα 17 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό ανεξαρτήτως έδρας (7-10-0).

Δείτε τα Προγνωστικά Super League

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Προηγούμενο ματς: Eκτός έδρας ήττα 3-2 κόντρα στον Ατρόμητο. Το 0-1 ο Ντουάρτε στο 21’, ισοφάρισε ο Ρομπάιγ στο 49’, το 2-1 ο ίδιος παίκτης στο 73’. Το 2-2 έκανε ο Λιάβας στο 82’, το τελικό 3-2 ήρθε απ’ τον Βέργο στις καθυστερήσεις. Με δέκα παίκτες τελείωσε το ματς ο Παναιτωλικός.

Δεν κατάφερε να βρει λύσεις στο ανασταλτικό κομμάτι την περασμένη εβδομάδα, υπέστη δίκαιη ήττα εκτός έδρας κόντρα στον Ατρόμητο. Προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τον Χουάνπι, είδε τον αντίπαλο να χάνει μια-δυο μεγάλες ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος είχε αρκετά προβλήματα, ο Ατρόμητος πίεσε και ισοφάρισε άμεσα, ενώ στο 73’ έκανε την ανατροπή. Το 2-2 του Παναιτωλικού στο 82’ έδειχνε ότι ίσως το ματς πάει για ισοπαλία, ωστόσο στις καθυστερήσεις ο Ατρόμητος πήρε αυτό που δικαιούταν, αφού οι Αγρινιώτες δεν κατάφεραν να καθαρίσουν μια ακόμη φάση στην περιοχή τους.

“Το αποτέλεσμα είναι άδικο για μας για τη στιγμή που ήρθε το τρίτο γκολ. Μας αφήνει πίκρα το αποτέλεσμα, δικαιούμασταν κάτι. Παίζει και ο αντίπαλος, που έχει ικανότητα. Είναι το ένστικτο της αυτοσυντήρησης να κάνουμε κάποια μέτρα πιο πίσω”, είπε ο κόουτς Πετράκης. Η ομάδα του έχασε για τρίτη φορά στα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος, ερχόταν απ’ το εντός έδρας 2-0 επί του Βόλου, που αποτέλεσε την πρώτη νίκη της χρονιάς, ήταν η πρώτη φορά φέτος που σκοράρει πάνω από ένα γκολ. Με έξι πόντους ο Παναιτωλικός είναι μόλις στο +1 απ’ τις τελευταίες θέσεις. Διαθέσιμος ο εξτρέμ Σενγκέλια.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Μετρά 6/10 Under 2.5 σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*Δε σκόραρε στα 5/9 ματς πρωταθλήματος.

Παίξε Νόμιμα στην Winmasters (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) >21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-1 κόντρα στη Λαμία. Το γκολ ο Τσιλούλης στο 88’.

Οδυνηρή ήττα υπέστη ο Αστέρας Τρίπολης την περασμένη εβδομάδα κόντρα στη Λαμία εντός έδρας, “πλήρωσε” την έλλειψη επιθετικών λύσεων. Ήταν πολύ σοβαρή η εικόνα της Λαμίας στο ανασταλτικό κομμάτι, κράτησε τους Αρκάδες μακριά απ’ την περιοχή της, οι πραγματικά καλές φάσεις τους ήταν ελάχιστες. Στο 88’ ο αντίπαλος βρήκε τους χώρους και σκόραρε με τον Τσιλούλη, άντεξε μέχρι το φινάλε στην πίεση του Αστέρα και πήρε το “τρίποντο”. Προβληματική εμφάνιση απ’ τον Αστέρα.

“Είχαμε τις ευκαιρίες μας αλλά δεν αξίζαμε να χάσουμε. Ίσως ήμασταν λίγο πιο αργοί με την μπάλα στα πόδια και δεν ενοχλήσαμε τόσο πολύ τον αντίπαλο. Χρειαζόμαστε το γκολ, είναι η αλήθεια ότι χωρίς το γκολ δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, όταν ο αντίπαλος αμύνεται με πολλούς παίκτες είναι δύσκολα τα πράγματα για εμάς”, είπε ο κόουτς Ράσταβατς. Τρίτη ήττα στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές για την ομάδα του, τρίτο σερί ματς που δε σκοράρει! Με 8 πόντους ο Αστέρας είναι ένατος. Επιστρέφει ο Καστάνιο (Αμυντικός, 8), εκτός αποστολής για λόγους τακτικής οι Γκαρσία και Γκρόζντανιτς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Μετρά 7/9 Over 2.5 στο νέο πρωτάθλημα.

*Δε σκόραρε στα τελευταία 3/4 ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ