29η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Κόουβ Ρέιντζερς-Ρέιθ Ρόβερς 0-1.

*Αποτέλεσμα δεύτερου γύρου: Ρέιθ Ρόβερς-Κόουβ Ρέιντζερς 3-0.

*Αποτέλεσμα τρίτου γύρου: Κόουβ Ρέιντζερς-Ρέιθ Ρόβερς 2-2.

ΡΕΙΘ ΡΟΒΕΡΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Ρέιντζερς, στα πλαίσια της φάσης των «8» του κυπέλλου Σκωτίας. Το 1-0 ο Γκόλντσον στο 42’ και το 2-0 ο Νόλαν με αυτογκόλ στο 58’. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Έρφιλντ στο 87’.

Αναμενόμενο αποτέλεσμα και αποκλεισμός για τη Ρέιθ Ρόβερς από τη συνέχεια του κυπέλλου Σκωτίας. Δέχθηκε έντονη πίεση από τους γηπεδούχους, τους οποίους φυσικά και δεν κατάφερε να κρατήσει μακριά από την εστία της, δεχόμενη γκολ τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Προσπάθησε να απειλήσει με ελάχιστες ευκαιρίες που δημιούργησε, αλλά δεν τα κατάφερε, μένοντας στο μηδέν.

Την επιστροφή της στις νίκες θέλει να πετύχει σήμερα, βρίσκοντας απέναντί της μια ομάδα που μάχεται να παραμείνει στην κατηγορία. Έχει το πλεονέκτημα έδρας και θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί ώστε να επιβάλλει το ρυθμό της, ψάχνοντας το γκολ που θα της αυξήσει τις πιθανότητες για τρίποντο. Παραμένει αήττητη εντός έδρας στα τελευταία οκτώ παιχνίδια, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, έχοντας αποτύχει να βρει δίχτυα μόλις σε μία από αυτές, ενώ στις περισσότερες δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Ρέιθ Ρόβερς Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΟΟΥΒ ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Κουίνς Παρκ με σκορ 1-0, στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες πέτυχε ο Νέιλ με αυτογκόλ στο 78’.

Μέτρια εμφάνιση και ακόμα μία ήττα για την Κόουβ Ρέιντζερς. Είχε μεν ευκαιρίες, αλλά δεν απείλησε σημαντικά την αντίπαλη εστία, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να βρει δίχτυα. Στο αμυντικό της κομμάτι πιέστηκε έντονα από τους γηπεδούχους, οι οποίοι αποδείχθηκαν αποτελεσματικότεροι και ταυτόχρονα τυχεροί, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ από ένα αυτογκόλ.

Αντίδραση θέλει να βγάλει μετά τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα, καθώς βλέπει τις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος να πλησιάζουν επικίνδυνα. Δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση, δυσκολεύεται ακόμα και να βρει δίχτυα στις τελευταίες αναμετρήσεις της, ενώ αντιθέτως αμυντικά δέχεται με τρομερή ευκολία γκολ, δείχνοντας πως δεν μπορεί να λύσει σε καμία περίπτωση τα προβλήματά της.

Κόουβ Ρέιντζερς Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Ρέιθ Ρόβερς – Κόουβ Ρέιντζερς στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ