8η αγωνιστική

* Goal/Goal & Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια

* Ντέρμπι του Σαντιάγο, ο αγώνας διεξάγεται στη φυσική έδρα της Ουνιόν Εσπανιόλα.

ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΔΑΔ ΚΑΤΟΛΙΚΑ

Προηγούμενο ματς: Ήττα (3-2) από την Άουνταξ. Ο Σαμπέδρι (16’) άνοιξε το σκορ για την Κατόλικα, ο Σεπούλβεδα (19’) ισοφάρισε για την Άουνταξ και ο Σαμπέδρι (36’) ανέκτησε το προβάδισμα των τυπικά φιλοξενούμενων. Η Άουνταξ γύρισε το παιχνίδι με Σόσα (56’) και Φουέντες (58’).

Χειρόφρενο στο μομέντουμ της δυνατής εκκίνησης στο πρωτάθλημα έβαλε ο αποκλεισμός της Τρίτης στα προκριματικά του Copa Sudamericana, οι “κρουσάδος” μένουν δίχως διεθνή παιχνίδια ομίλων μετά από αρκετά χρόνια.

Χορταστικό και το 8ο φετινό παιχνίδι της Κατόλικα, αποτέλεσμα του ιδιαιτέρως επιθετικού τακτικού πλάνου του κόουτς Ολάν. Δεν κατάφερε να διαχειριστεί στο διπλό προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, δικαίως ηττήθηκε αφού η Άουνταξ ήταν πιο γρήγορη σε σκέψη και ανάπτυξη. Μετά την ανατροπή οι “ιταλοί” είχαν δυνατές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ στις αντεπιθέσεις.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα, προέρχεται από σημαντική ανατροπή στην Τσιγιάν επί της Νιουμπλένσε (1-2) για το τριτο διαδοχικό “τρίποντο”, το οποίο την διατήρησε στην κορυφή της Primera Division, όπου έχει σκοράρει 19 φορές σε 7 αναμετρήσεις!

ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΔΑΔ ΚΑΤΟΛΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 8 φετινά παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (3-0) επί της Ντεπόρτες Κοπιαπό. Ο Ουρίμπε άνοιξε το σκορ στο 15’, ο Πινιέιρο έκανε το 2-0 στο 28’ και ο Γκάρατε διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 49’. Η Κοπιαπό έχασε πέναλτι στο 55’.

Επιτέλους νίκη για τους “ισπάνος”! 1η στην σεζόν, 1η στο πρωτάθλημα μετά τον Δεκαπενταύγουστο και ρεκόρ 0-3-11 έκτοτε!

Η νεοφώτιστη Κοπιαπό μπήκε καλύτερα στο παιχνιδι του προηγούμενου Σαββάτου και απείλησε δις από στατική φάση και σε open play, αλλά κόντρα στην ροή του αγώνα η Εσπανιόλα εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά κενά των φιλοξενούμενων για το 1-0. Αξιοποίησε κλέψιμο ψηλά για το δεύτερο γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο είχε τον έλεγχο, βρήκε τρίτο γκολ και δεν απειλήθηκε πέραν από τη φάση του πέναλτι για την Κοπιαπό.

Ο κόουτς Φουέντες τόνισε ότι η ομάδα του έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση τις τελευταίες εβδομάδες και ότι το σημερινό ντέρμπι είναι κομβικό για την συνέχεια, αναγνωρίζοντας την επιθετική ισχύ των αντιπάλων.

ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 4/6 φετινά παιχνίδια της

* No Goal τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ