Σε πτώση τα διπλά Άλκμααρ και Ουνιόν

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Mια μέρα με δράση που τραβάει τα βλέμματα για στοίχημα είναι η σημερινή (25/01) με παιχνίδια σε πρωταθλήματα και κύπελλα της Ευρώπης, όπως η Μπουντεσλίγκα και το αγγλικό Λιγκ Καπ. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Στην Α’ Ολλανδίας παρατηρείται πτώση στο ματς Γκόου Αχέντ Ιγκλς – Άλκμααρ. Το διπλό είναι αυτό που υποχωρεί, αφού από το 2.00 έχει καταλήξει τώρα στο 1.80.

Πάμε στην Μπουντεσλίγκα τώρα για άλλη μια πτώση σήμερα, στην αναμέτρηση Βέρντερ Βρέμης – Ουνιόν Βερολίνου. Η τιμή για τη νίκη των φιλοξενούμενων έχει κατέβει από το 2.70 μέχρι το 2.45.

Βλέπουμε ότι και στη Νάσιοναλ Λιγκ Αγγλίας και στο παιχνίδι Ίστλιχ – Μπαρνέτ προκύπτει πτώση σήμερα. Άλλο ένα διπλό βρίσκεται σε καθοδική πορεία, ειδικότερα από το 3.40 έχει φτάσει το 3.10.

Τζίροι στοιχήματος

Ο τζίρος στο 1Χ2 τη σημερινή Τετάρτη έχει πέσει κατά κύριο λόγο στην Μπουντεσλίγκα. Το ματς της Λεβερκούζεν – Μπόχχουμ έχει στο σύνολο πονταρίσματα μέχρι στιγμής στα 151.537 €. Το περίπου 41% έχει τοποθετηθεί στο διπλό.

Όσο για το Λιγκ Καπ Αγγλίας και το παιχνίδι Νότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει για την ώρα ποσό 138.169 €. Σχεδόν 60% έχει πονταριστεί στη νίκη των φιλοξενούμενων.

Το κύπελλο Ισπανίας ακολουθεί στις προτιμήσεις, με την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Σοσιεδάδ να έχει τώρα τζίρο 89.099 €. Το 63% περίπου έχει στοιχηματιστεί στον άσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 14:40.