*3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

*Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν τη σεζόν 2006-2007 για τους “16” του ΟΥΕΦΑ, με την Μπενφίκα να παίρνει την πρόκριση στα προημιτελικά με επιμέρους σκορ 4-3 (ήττα 2-1 εκτός, νίκη 3-1 εντός). Αναμετρήθηκαν τη σεζόν 2010/2011 για τους “16” του Γιουρόπα Λιγκ, με την Μπενφίκα να παίρνει ξανά την πρόκριση για τα προημιτελικά (νίκη 2-1 εντός, ισοπαλία 1-1 εκτός). Έπαιξαν και τη σεζόν 2013-2014 για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Παρί να κερδίζει 3-0 στο πρώτο παιχνίδι στο Παρίσι και τους “αετούς” της Λισαβόνας να επικρατούν 2-1 στο δεύτερο παιχνίδι στην Πορτογαλία.

*Η Μπενφίκα είναι αήττητη στην έδρα της κόντρα σε ομάδες απ’ τη Γαλλία μετρώντας απολογισμό 11-4-0.

*Over 2.5 ήρθαν τα 10/13 τελευταία παιχνίδια της Μπενφίκα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

*Goal/Goal ήρθαν οι 9/10 πρόσφατες έξοδοι της Παρί Σ.Ζ στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι οκτώ εξ αυτών ήρθαν και Over 2.5.

*Η Μπενφίκα πέτυχε από 2+ γκολ στα 10/12 πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League

ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με την Γκιμαράες. Κακό ποιοτικά παιχνίδι, λίγες οι καλές στιγμές μπροστά στις εστίες, δίκαιο το 0-0. 

Η διακοπή της… έκοψε τη φόρα, μπήκε τέλος στο νικηφόρο σερί, η πρώτη φετινή απώλεια ήρθε στην έδρα της Γκιμαράες. Με διαφορά η χειρότερη φετινή εμφάνιση για τους “αετούς” της Λισαβόνας, συνάντησαν πολλά προβλήματα απέναντι στην καλά οργανωμένη Γκιμαράες, ήταν παντελώς ακίνδυνοι στο πρώτο ημίχρονο και οι ευκαιρίες που δημιούργησαν στο δεύτερο 45λεπτο δεν αποδείχθηκαν αρκετές να τους δώσουν τη νίκη.

Πρώτη φετινή απώλεια στην Primeira Liga για την ομάδα του Σμιντ, είχαν προηγηθεί επτά νίκες, με ρεκόρ 7-1-0 παρέμειναν φυσικά στην κορυφή, στο +3 από Μπράγκα και Πόρτο, διαθέτοντας την κορυφαία άμυνα με μόλις 3 γκολ παθητικό.

Όσον αφορά τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπενφίκα έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τον όμιλο, δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, στην πρεμιέρα επικράτησε 2-0 της Μακάμπι Χάιφα και την 2η αγωνιστική πέρασε με το διπλό την Γιουβέντους (1-2). Ακολουθούν τώρα τα δύο απαιτητικά τεστ με την πανίσχυρη Παρί, άπαντες γνωρίζουν πως έχει δύσκολο έργο απέναντι στους Παριζιάνους, ωστόσο θα προσπαθήσει να “τσιμπήσει” κάτι στα δύο παιχνίδια για να φτάσει ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση.

*Χρειάζεται να κάνουμε μια προσεκτική εμφάνιση, παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα με τεράστια ατομική ποιότητα. Γνωρίζουμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαστε καλά προετοιμασμένοι”, είπε ο κόουτς Σμιντ.

Στο καθαρά αγωνιστικό, παραμένει τραυματίας ο στόπερ Μοράτο, ενώ οι στόπερ Βερίσιμο, Ζοάο Βίκτορ έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, αλλά δύσκολα θα κερδίσουν θέση στο βασικό σχήμα. Παίζεται ο παρτενέρ του Φερνάντες στα χαφ, με τον Λουίς να έχει μικρό προβάδισμα έναντι του Άουρσνες.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Κράτησε ανέπαφη την εστία της στα 8/11 πρόσφατα παιχνίδια.

*Σκόραρε από 2+ γκολ στα 11/14 τελευταία ματς.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-1 κόντρα στη Νις. Προηγήθηκε με τον Μέσι στο 29’, δέχθηκε την ισοφάριση στο 47’, πήρε τη νίκη με τον Εμπαπέ στο 83’.

Συνέχισε από εκεί που σταμάτησε πριν τη διακοπή, το περασμένο Σάββατο έδωσε συνέχεια στις επιτυχίες ξεπερνώντας δύσκολα με 2-1 το εμπόδιο της Νις. Δεν έθελξε σ’ ένα ακόμη παιχνίδι με την απόδοσή της, ευτύχησε να πάει με το προβάδισμα στην ανάπαυλα, ισοφαρίστηκε με την έναρξη του δευτέρου μέρους, βγήκε μπροστά στη συνέχεια, πίεσε την αντίπαλο και λυτρώθηκε στο φινάλε. “Καθάρισαν” σ’ ένα ακόμη παιχνίδι οι “αστέρες” της, Μέσι και Εμπαπέ πέτυχαν τα γκολ της.

Πέμπτη διαδοχική νίκη για την ομάδα του Γκαλτιέ και όγδοη στα εννιά φετινά παιχνίδια στη Ligue 1, συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα, αλλά δεν έχει αποκτήσει τις διαφορές που θα επιθυμούσε, είναι στο +2 απ’ τη Μαρσέιγ.

Σε ό,τι αφορά τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Παρί επιβεβαιώνει ότι είναι το φαβορί του ομίλου, έκανε το 2/2, στην πρεμιέρα νίκησε την Γιουβέντους στο Παρίσι και την 2η αγωνιστική πέρασε νικηφόρα απ’ το Ισραήλ κερδίζοντας 3-1 την Μακάμπι Χάιφα. Στα διπλά παιχνίδια με την Μπενφίκα ενδέχεται να κριθεί η πρώτη θέση του ομίλου, οπότε είναι απαραίτητο να μην ηττηθεί απόψε στο “Ντα Λουζ”.

“Η αλήθεια είναι πως η Μπενφίκα περίμενα πως θα είναι η μεγάλη αντίπαλος μας στον όμιλο, με αυτά που έδειξε απ’ την αρχή της σεζόν. Θα έχουμε δύσκολη αποστολή, θα πρέπει να μάθουμε να παίζουμε υπό πίεση και θα χρειαστεί να είμαστε πιο αποτελεσματικοί”, σχολίασε ο Γκαλτιέ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Βεράτι ξεπέρασε άμεσα τον τραυματισμό του και τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως θα βρεθεί στο πλάι του Βιτίνια στα χαφ. Αν δεν τα καταφέρει, τη θέση του θα πάρει ο Φαμπιάν Ρουίθ. Παραμένουν τραυματίες ο στόπερ Κιμπεμπέ, χτύπησε ξανά και δεν υπολογίζεται ο χαφ Ρενάτο Σάντσες. Επιστρέφει επίσης στην ενδεκάδα ο σούπερ σταρ Εμπαπέ και ο αριστερός φουλ μπακ Νούνο Μέντες, αμφότεροι μπήκαν αλλαγή στον αγώνα πρωταθλήματος. 

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 τα 9/12 φετινά επίσημα παιχνίδια.

*Σκόραρε 2+ γκολ στα 9/12 φετινά επίσημα ματς.

Μπενφίκα – Παρί Σεν Ζερμέν στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ