*13η αγωνιστική.

*Περιορισμένος αριθμός θεατών.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ

Επιστρέφει στη δράση έπειτα από τρεις εβδομάδες η Νίκη Βόλου, έπαιξε τελευταία φορά στις 22 Δεκεμβρίου, εκτός έδρας κόντρα στον Παναιτωλικό για το Κύπελλο. Μπορεί να ηττήθηκε 1-0 με γκολ στις καθυστερήσεις, ωστόσο η εικόνα της ήταν αρκετά καλή, δικαιούταν ένα γκολ, όπως ακριβώς και στο εντός έδρας ματς με τους Αγρινιώτες (0-1). Ερχόταν απ’ το εντός έδρας 7-0 επί της Καβάλας, το οποίο δεν αντέχει σε κριτική, είχαν προηγηθεί δύο σερί ήττες από Ξάνθη (0-1) και Θεσπρωτό (2-0 εκτός), έχει ρεκόρ 3-3-2 σε μόλις οκτώ ματς. Με 12 πόντους είναι 9η στη βαθμολογία του Βόρειου Ομίλου, με νίκη σήμερα θα μπει στην εξάδα. Χωρίς απουσίες.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 κόντρα στον Παναιτωλικό στις 22 Δεκεμβρίου για το Κύπελλο. Το γκολ στις καθυστερήσεις ο Βέργος. Καλή εμφάνιση απ’ τη Νίκη Βόλου, άξιζε σίγουρα ένα γκολ.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2.5 τα 10/13 παιχνίδια σ’ όλες τις διοργανώσεις (δες το στη betshop).

*ΝG τα 12/13 ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Έκλεισαν το 2021 με τον καλύτερο τρόπο τα Τρίκαλα, καθώς επικράτησαν εντός έδρας 2-1 του Θεσπρωτού στις 29/12. Η ομάδα της Ηγουμενίτσας προηγήθηκε λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, όμως δεν κατάφερε να διαχειριστεί σωστά το δεύτερο μέρος, οι Θεσσαλοί πίεσαν και είχαν αποτελεσματικότητα, σκόραραν δύο φορές και έκαναν την ανατροπή.

Δεύτερη νίκη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές για τα Τρίκαλα μετά το εντός έδρας 1-0 επί του Πιερικού, στο μεσοδιάστημα διασύρθηκαν 5-0 εκτός έδρας απ’ την Ξάνθη, αυτό το αποτέλεσμα έφερε την απομάκρυνση του κόουτς Αμπέντε, τα ηνία έχουν ακόμη οι Ουσταμπασίδης – Καλογιάννης. Στους 13 πόντους οι Θεσσαλοί, είναι στο +4 απ’ την τελευταία τετράδα. Έρχονται από τρεις σερί εκτός έδρας ήττες. Αναμενόταν να ταξιδέψουν αυθημερόν για το σημερινό ματς, δε θα έχουν τον πρώτο σκόρερ Κουσκουνά.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 2-1 επί του Θεσπρωτού στις 29/12. Ο Βασιλάκης το 0-1 στο 40’, ισοφάρισε ο Κουσκουνάς στο 51’, το 2-1 ήρθε στο 62’ απ’ τον Ευθυμίου.

ΤΡΙΚΑΛΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2.5 τα 6/10 παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

*ΝG τα 7/11 ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Νίκη Βόλου – Τρίκαλα στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ