Έδωσε τα χέρια με στοιχηματική η Φιορεντίνα

Ανανεώθηκε:
Φιορεντίνα γήπεδο

Συμφωνία υπέγραψε η Φιορεντίνα με την Olybet, εταιρεία που ειδικεύεται στο στοίχημα. Η ομάδα της Σέριε Α θα ενισχύσει την προβολή της στοιχηματικής στο στάδιο “Αρτέμιο Φράνκι”.

Interwetten, το Στοίχημα είναι το άθλημά μας! 21+
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τη συνεργασία, η επωνυμία OlyBet και OlyBet.TV θα προβάλλεται μέσω περιμετρικά του γηπέδου σε όλη την Ευρώπη με την τεχνολογία ψηφιακής επικάλυψης, που υιοθετήθηκε από τον σύλλογο στην αρχή της σεζόν.

Ο Τζόε Μπαρόνε, γενικός διευθυντής της Φιορεντίνα, σχολίασε τα εξής: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την OlyBet στην οικογένεια των “βιόλα” και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτή τη νέα συνεργασία, που επιβεβαιώνει την παγκόσμια ανάπτυξη της Φιορεντίνα σε αγορές υψηλού δυναμικού όπως αυτή.

Είμαι πεπεισμένος ότι η συνεργασία θα επιτρέψει και στις δύο πλευρές να αναπτύξουν περαιτέρω την εμπορική τους στρατηγική σε διεθνές επίπεδο».

Η επιχείρηση από τη Λετονία υπόσχεται να προσφέρει «νέες και μοναδικές» εμπειρίες στους οπαδούς της ιταλικής ομάδας και σε άλλους φίλους του αθλήματος σε όλη την Ευρώπη.

Ο Κόρι Πλάμερ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Olympic Entertainment και της OlyBet, πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε αυτή τη συνεργασία με τη Φιορεντίνα, την ηγεσία της, τους παίκτες της και το πιο σημαντικό, τους οπαδούς. Η Φιορεντίνα έχει μακρά παράδοση και ισχυρές φιλοδοξίες για το μέλλον.

Ένα πολυπληθές αθλητικό πρόγραμμα ψυχαγωγίας και ειδήσεων, διαγωνισμών και ζωντανών εκδηλώσεων θα είναι παγκοσμίως προσβάσιμο μέσω της πλατφόρμας OlyBet.TV. Αυτή είναι μια μεγάλη συνεργασία».

Η Olybet έχει παρουσία και σε άλλα μεγάλα πρωταθλήματα, όπως είναι η National Hockey League (NHL). Η εταιρεία έγινε επίσημος συνεργάτης αθλητικών στοιχημάτων της στην περιοχή της Βαλτικής νωρίτερα μέσα στη χρονιά.

Ακολούθησε και δυνατή συμφωνία στο μπάσκετ, καθώς η πλατφόρμα παρουσιάστηκε ως στοιχηματικός συνεργάτης του NBA. Η συνεργασία προωθήθηκε σε περισσότερες από 100 τοποθεσίες καζίνο και πρακτορεία στις περιοχές της Εσθονίας, της Λετονίας, της Λιθουανίας και της Σλοβακίας.