Κατηφορίζει το «Διπλό» της Βέρντερ!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Πολλά και σημαντικά ματς περιλαμβάνει το κουπόνι πάμε στοίχημα του Σαββάτου (30/05). Η Γερμανία συνεχίζει δυναμικά, ενώ η δράση έχει επιστρέψει και σε άλλες χώρες. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

Τo ΠΑΙΧΝΙΔΙ πιο αληθινό από ποτέ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Το Κουπόνι του Στοιχήματος είναι γεμάτο σήμερα και έχει και μεταβολές στις αποδόσεις. Στις πτώσεις λοιπόν, ξεχωρίζει ο αγώνας της Σάλκε με τη Βέρντερ Βρέμης. Σε αυτό το παιχνίδι, το «διπλό» άνοιξε στο 4.11. Τώρα όμως, το βρίσκουμε στο 2.88. Πάλι στην Bundesliga, η Μάιντς υποδέχεται τη Χόφενχαϊμ. Και σε αυτήν την περίπτωση, είναι η νίκη των φιλοξενούμενων που πέφτει. Το «διπλό» ξεκίνησε από το 2.59 και πλέον εντοπίζεται στο 2.39. Υπάρχει όμως κι ένας «άσος» που κατηφορίζει στην Α’ Γερμανίας. Ειδικότερα, η Χέρτα φιλοξενεί την Άουγκσμπουργκ και η νίκη των γηπεδούχων έχει πέσει αισθητά. Από το 2.04 είναι τώρα στο 1.90.

Τζίροι στοιχήματος

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους τζίρους τώρα, η Bundesliga κυριαρχεί στην πρώτη τριάδα. Όπως ήταν άλλωστε και αναμενόμενο. Στην πρώτη θέση λοιπόν, βλέπουμε τον αγώνα της Χέρτα με την Άουγκσμπουργκ. Στον αγώνα έχουν παιχτεί 235.856€ και το 84,02% πήγε στον «άσο». Στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας, εντοπίζεται το Μπάγερν – Φορτούνα. Ο τζίρος του ματς έχει φτάσει στις 229.695€. Εξ αυτών το 90,83% κατευθύνεται στη νίκη της Μπάγερν. Την τριάδα κλείνει η αναμέτρηση της Βόλφσμπουργκ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Στο παιχνίδι έχουν στοιχηματιστεί μέχρι τώρα 159.043€, με το 79,27% να πηγαίνει στον «άσο».

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα