Τεράστιες πτώσεις σημείων στην Αγγλία (29/03)

Ανανεώθηκε:
τζιροι στοιχηματοσ

Αρκετές είναι οι επιλογές για παμε στοιχημα στο κουπόνι της Παρασκευής (29/03). Δράση με ενδιαφέρον υπάρχει στην Αγγλία, την Ισπανία και τη Γαλλία, μεταξύ άλλων. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

😱 ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Πάμε αρχικά στην Αγγλία και τη Νάσιοναλ Λιγκ για την αναμέτρηση Γιόρκ – Τσέστερφιλντ. Εδώ έχει υποχωρήσει κατά πολύ ο άσσος, συγκεκριμένα από το 4.75 έχει φτάσει στο 2.75, είναι δηλαδή μειωμένος κατά 42%.

Μένουμε στο Νησί και πάμε στη Λιγκ 2 και το παιχνίδι Σάλφορντ – Σάτον. Σε αυτό το διπλό είναι το σημείο που ξεχωρίζει. Καθώς είχε ανοίξει στο4.50 και τώρα εντοπίζεται στο 3.50.

Στην Α’ Ουγγαρίας υπάρχει άλλη μια πτώση, συγκεκριμένα στον αγώνα Πούσκας – Φεχέρβαρ. Η απόδοση της νίκης των γηπεδούχων έχει κατέβει από το 2.54 στο 1.73.

Τζίροι

Στο ανταλλακτήριο περνάμε και τους τζίρους για 1Χ2, από τα παιχνίδια που ξεκινούν αργότερα βλέπουμε ότι πρώτο έρχεται το Μπενφίκα – Τσάβες για την Α’ Πορτογαλίας με 76.084€. Από αυτά, το 89% περίπου έχει κατεύθυνση τον άσσο,

Ακολουθεί η αναμέτρηση Κάντιθ – Γρανάδα για τη Λα Λίγκα με 74.249€. Εξ αυτών το σχεδόν 48% έχει τοποθετηθεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Επόμενος είναι ο αγώνας Λίνκολν – Λέιτον Όριεντ για τη Λιγκ 1 Αγγλίας. Έχει συγκεντρώσει 39.690€ ως τώρα και το 47% περίπου έχει πονταριστεί στον άσσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 14:45