Τεράστια πτώση σημείου στον Ισημερινό (04/03)

Ανανεώθηκε:
τζιροι στοιχηματοσ

Αμέτρητες επιλογές για στοίχημα περιλαμβάνει το κουπόνι της Δευτέρας (04/03) με το ενδιαφέρον να στρέφεται στα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ, της Σέριε Α και της Λα Λίγκα. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Πτώση αποδόσεων

Από την Liga Pro του Ισημερινού κάνουμε την αρχή και την αναμέτρηση LDU Κίτο – Μακαρά. Το “διπλό” παρουσιάζει τεράστια πτώση, καθώς είχε ανοίξει στο 15.00 και αυτή τη στιγμή έχει φτάσει στο 9.50 με πτώση 36.7%.

Στην Ιρλανδία μεταφερόμαστε στη συνέχεια για την αναμέτρηση Σέλμπουρν – Γκάλγουεϊ. Και εδώ σε πτώση βρίσκεται η απόδοση για τη νίκη των φιλοξενούμενων. Πλήρωνε αρχικά 4.50 και τώρα έχει κατέβει στο 3.60.

Στο Περού τώρα για το παιχνίδι Κομέρσιο – Καχαμάρκα. Καθοδική είναι η πορεία του άσσου, καθώς, όπως παρατηρούμε, είχε τιμή 2.50 και πλέον εντοπίζεται στο 2.05.

Τζίροι Στοιχήματος

Στην Πρέμιερ Λιγκ και το παιχνίδι Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ έχει πέσει το μεγαλύτερο ποντάρισμα. Μέχρι στιγμής έχει μαζέψει 436.490€ και από αυτά, το σχεδόν 85% έχει τοποθετηθεί στο “διπλό”.

Ακολουθεί το παιχνίδι Ίντερ – Τζένοα για τη Serie A με τζίρο 88.866€ ως τώρα. Το 79% περίπου έχει κατεύθυνση στον άσσο.

Στη Λα Λίγκα τώρα για την αναμέτρηση Οσασούνα – Αλαβές. Έως αυτή την ώρα έχει συγκεντρώσει 47.456€ σε τζίρο ως τώρα και το σχεδόν 41% εξ αυτών να έχει πάει στον άσσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 14:00