Τεράστια πτώση σημείου στο Σουρινάμ – Μαρτινίκα (24/03)

Ανανεώθηκε:
τζιροι στοιχηματοσ

Στη Segunda Division Ισπανίας αλλά και στη Super League 2 πέφτει σήμερα Κυριακή το ενδιαφέρον, με το κουπόνι στοιχήματος να είναι περιορισμένο σε δράση. Ωστόσο, οι ευκαιρίες για στοίχημα παραμένουν αμέτρητες και πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

⚽️🏀 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Από το φιλικό παιχνίδι Σουρινάμ – Μαρτινίκα κάνουμε την αρχή, όπου παρατηρείται τεράστια πτώση στον άσσο. Συγκεκριμένα, από το αρχικό 3.40 έχει κατέβει ως το 2.20, με πτώση 35.3%.

Στην Primera Federacion Ισπανίας για το παιχνίδι Μπαρτσελόνα B’ – Κορνεγιά, όπου το “διπλό” βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, καθώς από το 4.75 έχει φτάσει αυτή την ώρα στο 3.40 με πτώση 28.4%.

Στην πρώτη κατηγορία της Ουρουγουάης τώρα για το παιχνίδι Ντανούμπιο – Μοντεβιδέο Γουόντερερς. Η απόδοση της νίκης των φιλοξενούμενων ακολουθεί καθοδική πορεία. Ειδικότερα, εντοπιζόταν στο 4.33 και πλέον βρίσκεται στο 3.25.

Τζίροι Στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο, στους τζίρους για 1Χ2 τα πονταρίσματα είναι αρκετά περιορισμένα και χαρακτηριστικό είναι ότι το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στο παιχνίδι Ντανούμπιο – Μοντεβιδέο Γουόντερερς, όπου το 42% περίπου έχει πέσει στον άσσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 13:45