Περιορισμένες οι επιλογές στο κουπόνι της Δευτέρας (25/07), με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να εντοπίζεται στα πρωταθλήματα των Σκανδιναβικών χωρών. Πάμε να δούμε τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις, αλλά και το πως διαμορφώνονται μέχρι στιγμής οι τζίροι στοιχήματος.

Σημαντική πτώστη της τάξης του 25% σημειώνεται στον αγώνα για την Β’ Νορβηγίας, Μπραν – Κονγκσβίνγκερ, με τη νίκη των γηπεδούχων από το 1.20 να παίζεται πλέον στο 1.15. Στην 3η κατηγορία της χώρας, σημαντική υποχώρηση καταγράφει το διπλό στον αγώνα Κιέλσας – Βαλερένγκα ΙΙ και από το 4.65 το βρίσκουμε πλέον στο 3.80.

Στην Α’ Δανίας και τον αγώνα Χόρσενς – Λίνγκμπι, πτωτικά κινείται το διπλό και από το 3.40, παίζεται τώρα στο 3.10. Στη Β’ Σουηδίας υποχωρεί ο άσσος στο Τρέλεμποργκ – Σκόβντε, από το 2.06 παίζεται τώρα στο 1.96.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Τζίροι στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο, το παινχίδι με τον μεγαλύτερο τζίρο είναι το Βάρμπεργκς – Χάμαρμπι για την Α’ κατηγορία της Σουηδίας. Φαβορί οι φιλοξενούμενοι και αυτό αντικατοπτρίζεται και στις επιλογές των παικτών, με την Χάμαρμπι να παίρνει το 65.79% του συνολικού πονταρίσματος.

Ακολουθεί μία αναμέτρηση για την Β’ κατηγορία της Σουηδίας, η Τρέλεμποργκ – Σκόβντε. Οι γηπεδούχοι παίρνουν εδώ το μεγαλύτερο μέρος του πονταρίσματος (48%), η ισοπαλία δέχεται το 26%, ίδιο το ποσοστό και του διπλού.

Δείτε αναλυτικά ποια είναι τα παιχνίδια της Δευτέρας με τον μεγαλύτερο τζίρο.

*Τα στοιχεία που αναφέρονται παραπάνω ίσχυαν στις 12:00.