Τα πονταρίσματα στο Ισπανία – Κολομβία (22/03)

Ανανεώθηκε:
τζιροι στοιχηματοσ

Μια μέρα που κυριαρχούν διεθνή φιλικά παιχνίδια στο κουπόνι στοιχήματος είναι αυτή η Παρασκευή (22/03). Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

🎁 DELULU ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Ξεκινάμε από την ανώτερη κατηγορία της Κολομβίας και τον αγώνα Πατριότας – Τζούνιορ. Ο άσσος είναι το σημείο που υποχωρεί, καθώς είχε ανοίξει στο 4.00 και πλέον βρίσκεται στο 3.20. Δηλαδή, μειώθηκε κατά 20%.

Πάμε στο διεθνές φιλικό παιχνίδι Ρουμανία – Βόρεια Ιρλανδία με την απόδοση της νίκης των φιλοξενούμενων να πέφτει. Συγκεκριμένα, εντοπιζόταν στο 2.00 και αυτή τη στιγμή είναι στο 1.73.

Σε άλλη μια φιλική αναμέτρηση προχωράμε καθώς υπάρχει πτώση στο ματς Νορβηγία – Τσεχία. Η τιμή του άσσου έχει μειωθεί, αφού από το 2.25 έχει φτάσει στο 1.91.

Τζίροι Στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο, στους τζίρους για 1Χ2 πρώτο έρχεται το φιλικό παιχνίδι Ισπανία – Κολομβία με 20.721€. Από αυτά, το 55% περίπου έχει πονταριστεί στον άσσο.

Ακολουθεί ένας ακόμη διεθνής φιλικός αγώνας, με τον οποίο ασχοληθήκαμε και πιο πάνω, Ρουμανία – Βόρεια Ιρλανδία, με 3.298€. Εξ αυτών, το σχεδόν 35% έχει κατεύθυνση τη νίκη των γηπεδούχων.

Επόμενη είναι άλλη μια φιλική αναμέτρηση που προαναφέραμε, Νορβηγία – Τσεχία. Ο τζίρος της είναι αυτή την ώρα στα 2.040€ και το περίπου 39% έχει τοποθετηθεί στον άσσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:30