Στον Alpha η Εθνική Ελλάδας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια

Ανανεώθηκε:
Εθνική Ελλάδας προγνωστικά

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων της Εθνικής Ελλάδας εξασφάλισε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Alpha. 

Όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο ίδιος ο Alpha τα παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα μεταδίδονται ελεύθερα από τη συχνότητα του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πορεία της Εθνικής στο Euro 2024, στο Nations League στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου αλλά και σε όλα τα διεθνή φιλικά παιχνίδια.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Η ανακοίνωση του Alpha αναφέρει:

Ο Alpha εξασφάλισε και θα μεταδίδει απευθείας και αποκλειστικά, από τον Ιούνιο του 2022 και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, όλους τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου στο UEFA Nations League, στα Ευρωπαϊκά Προκριματικά για το UEFA Euro 2024 και για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2026 καθώς και όλους τους διεθνείς φιλικούς αγώνες της.

Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πορεία της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου σε: UEFA Nations League, που θα διεξαχθεί το 2022 και το 2024.

UEFA Nations League Finals, που θα διεξαχθεί το 2023 και το 2025 και την μετάδοση (μη αποκλειστική) ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ (ανεξαρτήτως συμμετοχής της ΕΛΛΑΔΑΣ).

Αγώνες που θα δώσει η Εθνική Ελλάδος στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Προκριματικών για το UEFA ΕURO 2024 και των Ευρωπαϊκών Προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2026 συμπεριλαμβανομένων και των play – off.

Όλους τους φιλικούς αγώνες την περίοδο από τον Ιούνιο του 2022 έως και τον Ιούνιο του 2026 (εξαιρουμένων των αγώνων πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2022).

ALPHA: το τηλεοπτικό «σπίτι» της Εθνικής Ελλάδας Ποδοσφαίρου για τα επόμενα 4 χρόνια”!

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα