Ιταλία Πρωτάθλημα Γυναικών

ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ – ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ

Δημοσίευση: Κατηγορία: Ιταλία Πρωτάθλημα Γυναικών

*2η αγωνιστική

*Under 2,5 στα 7/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με 2-1 της ΛΚΣ Λοτζ σε φιλικό.

Δύο βαθμούς άφησε η Πιάστ Γκλίβιτσε στην έδρα της Κρακόβια στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Την έπαιξε μονότερμα στο πρώτο ημίχρονο, σκόραρε στο 18′, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για να κάνει το 2-0 και είχε δοκάρι λίγο πριν τη συμπλήρωση των 45′. Δέχτηκε γκολ σε μία από τις λιγοστές αξιόλογες ευκαιρίες των γηπεδούχων.

Την παράδοση σύμμαχο έχει η Πιάστ Γκλίβιτσε όταν αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της με την Σλασκ Βρότσλαβ: Στις 16 τελευταίες σχετικές αναμετρήσεις γνώρισε μόλις μία ήττα τον Δεκέμβριο 2019 (3-0), στις υπόλοιπες σημείωσε επτά νίκες και οχτώ ισοπαλίες. Με ελεύθερη μεταγραφή από την Λέγκια Βαρσοβίας αποκτήθηκε πριν από λίγα 24ωρα ο Ρόσολεκ (ΕΠ).

ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (1-0) από τη Ρίγα. Το γκολ πέτυχε ο Νιάνγκ στο 7′.

Με άδεια χέρια επέστρεψε η Σλασκ Βρότσλαβ μεσοβδόμαδα από την έδρα της Ρίγα, πλέον καλείται να ανατρέψει τα δεδομένα στο μεταξύ τους ζευγάρι την Πέμπτη (1/8) στην “Tarczyński Arena” για πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κράτησε τον βαθμό στην έδρα της με τη Λέχια Γκντανσκ (1-1).

Την προηγούμενη σεζόν η Σλασκ Βρότσλαβ παρέμεινε αήττητη με την Πιάστ Γκλίβιτσε (1-0 εντός, 2-2 εκτός), στις πέντε αναμετρήσεις που προηγήθηκαν σημείωσε δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ – ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ στην NetBet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ