Σε πτώση σημείο στο Άστον Βίλα – Λιλ (11/04)

Ανανεώθηκε:
τζιροι στοιχηματοσ

Τα βλέμματα για παμε στοιχημα πέφτουν στις πρώτες αναμετρήσεις για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ και του Κόνφερενς Λιγκ την Πέμπτη (11/04). Για τη δεύτερη διοργάνωση αγωνίζονται σήμερα ο Ολυμπιακός με τη Φενερμπαχτσέ, καθώς και ο ΠΑΟΚ με τη Λιλ. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Για αρχή, πάμε στο Κόνφερενς Λιγκ και τον αγώνα Άστον Βίλα – Λιλ. H ισοπαλία υποχωρεί σε αυτή την αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, το “Χ” είχε ανοίξει στο 4.20 και αυτή τη στιγμή εντοπίζεται στο 3.80.

Περνάμε στο Κόπα Σουνταμερικάνα και το παιχνίδι Μετροπολιτάνος – Κουιαμπά. Εδώ υποχωρεί το διπλό. Η απόδοση της νίκης των φιλοξενούμενων έχει κατέβει από το 2.15 στο 1.80.

Επόμενη στάση κάνουμε στην Α’ Βολιβίας και την αναμέτρηση Ρεάλ Σάντα Κρους – Δε Στρόνγκεστ. Ο άσσος ακολουθεί καθοδική πορεία. Η τιμή του βρισκόταν στο 6.00 και πλέον έχει φτάσει στο 4.75.

Τζίροι

Πάμε στους τζίρους για 1Χ2 στο ανταλλακτήριο, όπου κυριαρχούν οι αγώνες για το Γιουρόπα Λιγκ. Το παιχνίδι Λίβερπουλ – Αταλάντα έχει συγκεντρώσει 153.170€ και το περίπου 74% από αυτά έχει τοποθετηθεί στον άσσο.

Η αναμέτρηση Λεβερκούζεν – Γουέστ Χαμ έχει τζίρο ως τώρα 106.738€. Από αυτά, το σχεδόν 71% έχει στοιχηματιστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Ακολουθεί ο αγώνας Μίλαν – Ρόμα με ποσό στα 89.219€ ως αυτή την ώρα. Το 54% έχει πάει στον άσσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 14:50