Σε πτώση ο άσσος του ΠΑΣ Γιάννινα (03/03)

Ανανεώθηκε:
τζιροι στοιχηματοσ

Συναρπάζει η δράση στο κουπόνι παμε στοιχημα της Κυριακής (03/03). Με την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λιγκ, αλλά και δυνατά ματς στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Προσφορά* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ με κωδικούς MARCH10 & MARCH50
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Πάμε αρχικά στη Σούπερ Λιγκ και την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος. Εδώ υποχωρεί ο άσσος όπως βλέπουμε. Πιο ειδικά, είχε ανοίξει στο 2.45 και αυτή τη στιγμή έχει φτάσει στο 1.95.

Προχωράμε έπειτα στο Κόπα ντε Λα Λίγκα Προφεσιονάλ της Αργεντινής και τον αγώνα Μπόκα Τζούνιορς – Μπελγράνο. Σε πτώση βρίσκεται η απόδοση για τη νίκη των γηπεδούχων. Πλήρωνε αρχικά 2.05 και τώρα έχει κατέβει στο 1.67.

Περνάμε και στην ανώτερη κατηγορία του Μεξικού και το παιχνίδι Τιχουάνα – Λεόν. Καθοδική είναι η πορεία του άσσου, καθώς, όπως παρατηρούμε, είχε τιμή 2.80 και πλέον εντοπίζεται στο 2.20.

Τζίροι Στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο, στους τζίρους για 1Χ2 πρώτο έρχεται το ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Πρέμιερ Λιγκ. 741.842€ έχει μαζέψει και από αυτά, το σχεδόν 76% έχει τοποθετηθεί στον άσσο.

Από τις αναμετρήσεις με ώρα έναρξης αργότερα μέσα στην ημέρα, ψηλά είναι το παιχνίδι Κολωνία – Λεβερκούζεν για την Μπουντεσλίγκα με 133.649€ ως τώρα. Το 70% περίπου έχει κατεύθυνση το διπλό.

Λίγο πιο χαμηλά προς το παρόν είναι ο αγώνας Μαγιόρκα – Χιρόνα για τη Λα Λίγκα. Με 95.981€ και το 43% περίπου να έχει πονταριστεί στη νίκη των φιλοξενούμενων. Ενώ ακολουθεί η αναμέτρηση Νάπολι – Γιουβέντους για τη Σέριε Α με 69.750€ σε τζίρο ως τώρα και το σχεδόν 40% εξ αυτών να έχει πάει στον άσσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 14:45