Σε πτώση διπλό στην Ολλανδία – τα πονταρίσματα στην Μπουντεσλίγκα (01/03)

Ανανεώθηκε:
τζιροι στοιχηματοσ

Αρκετές και ενδιαφέρουσες είναι οι επιλογές που δίνει το παμε στοιχημα κουπόνι της Παρασκευής (01/03) για ποντάρισμα. Ξεκινούν νέες αγωνιστικές σε δυνατά πρωταθλήματα, όπως στην Μπουντεσλίγκα, τη Σέριε Α και τη Λα Λίγκα. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ COSMOTE TV!
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Πάμε αρχικά στη Β’ Ολλανδίας και το παιχνίδι Μάαστριχτ – Ντόρντρεχτ. Μας ενδιαφέρει η πορεία του διπλού. Όπως βλέπουμε, η απόδοσή του είχε ξεκινήσει από το 3.00 και πλέον βρίσκεται στο 2.15, μειωμένη κατά 28,3%.

Προχωράμε στην Α’ Κολομβίας και την αναμέτρηση Μπογιακά Τσίκο – Τολίμα. Ο άσσος είναι το σημείο που υποχωρεί εδώ. Ειδικότερα, από το αρχικό 3.00 έχει πια φτάσει στο 2.25.

Στην Α’ Μεξικού και τον αγώνα Μαζατλάν – Νεκάξα περνάμε έπειτα. Η τιμή για τη νίκη των γηπεδούχων παρουσιάζει πτώση. Ο άσσος είχε ανοίξει στο 2.70 και τώρα εντοπίζεται στο 2.15.

Τζίροι Στοιχήματος

Στους τζίρους για 1Χ2 στο ανταλλακτήριο, πρώτο έρχεται το παιχνίδι Φράιμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου για την Μπουντεσλίγκα. Ως αυτή την ώρα, έχει 178.374€ και το περίπου 65% έχει κατεύθυνση το διπλό.

Επόμενος είναι ο αγώνας Λάτσιο – Μίλαν για τη Σέριε που μέχρι αυτή τη στιγμή έχει συγκεντρώσει 135.022€. Από αυτά, το σχεδόν 44% έχει τοποθετηθεί στη νίκη των φιλοξενούμενων.

Ακολουθεί η αναμέτρηση Φόλενταμ – Ναϊμέγκεν για την Α’ Ολλανδίας. Στα 96.462€ είναι ο τζίρος της ως τώρα, με το 60% εξ αυτών να έχει πάει στο διπλό.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:30