Πτωτικά το διπλό της Νάπολι – Ο τζίρος στο Άρσεναλ – Πόρτο

Ανανεώθηκε:
τζιροι στοιχηματοσ

Λαμπερό είναι το κουπόνι της Τρίτης (12/03) καθώς περιλαμβάνει αναμετρήσεις για τη φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Πτώση αποδόσεων

Ξεκινάμε από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης που προαναφέραμε και το παιχνίδι Μπαρτσελόνα – Νάπολι. Σε αυτό παρατηρούμε ότι κινείται πτωτικά το διπλό, καθώς από 5.50 που είχε ανοίξει έχει κατέβει στο 4.20.

Περνάμε στη Νάσιοναλ Λιγκ Αγγλίας και τον αγώνα Όλντρινχαμ – Γιόρκ Σίτι. Όπως βλέπουμε, σε πτώση βρίσκεται η τιμή για τη νίκη των φιλοξενούμενων. Ειδικότερα, εντοπιζόταν αρχικά στο 4.00 και αυτή τη στιγμή έχει φτάσει στο 3.10.

Πάμε έπειτα στη Λιγκ 1 Αγγλίας και την αναμέτρηση Φλίτγουντ – Μπρίστολ Ρόβερς. Ο άσσος είναι το σημείο που μας ενδιαφέρει σε αυτή την περίπτωση. Η απόδοσή του ήταν στο 2.30 και πλέον έχει μειωθεί στο 1.85.

Τζίροι Στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο και τους τζίρους για 1Χ2 πρώτα έρχονται τα παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η αναμέτρηση Άρσεναλ – Πόρτο έχει συγκεντρώσει 505.854€ ως τώρα και το 79% περίπου εξ αυτών έχει τοποθετηθεί στον άσσο.

Λίγο χαμηλότερα ο αγώνας Μπαρτσελόνα – Νάπολι, στα 207.081€ μέχρι αυτή τη στιγμή. Το σχεδόν 54% από αυτά έχει κατεύθυνση τη νίκη των γηπεδούχων.

Από τα παιχνίδια αργότερα μέσα στην ημέρα τον πιο μεγάλο τζίρο έπειτα από αυτούς που αναφέραμε έχει η αναμέτρηση Σααρμπρίκεν – Γκλάντμπαχ για το κύπελλο Γερμανίας. Συγκεκριμένα, έχει μαζέψει ποσό στα 26.616€ και το περίπου 59% έχει πάει στο διπλό.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 14:30