Πτωτικά το διπλό της Καϊζερσλάουτερν (12/04)

Ανανεώθηκε:
τζιροι στοιχηματοσ

To κουπόνι της Παρασκευής (12/04) έχει ποικιλία για στοιχημα με δράση, μεταξύ άλλων, σε Σέριε Α, Λα Λίγκα και Μπουντεσλίγκα. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

🎁 Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – Κωδικός* BETARADES
netbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Πάμε αρχικά στην Μπουντεσλίγκα 2 και τον αγώνα Γκρόιτερ Φιρτ – Καϊζερσλάουτερν. Το διπλό είναι το σημείο που υποχωρεί, καθώς όπως παρατηρούμε από το 3.00 όπου βρισκόταν έχει πάει πλέον στο 2.50.

Προχωράμε στη Β’ Ολλανδίας και το παιχνίδι Έμεν – Μάαστριχτ. Ο άσσος ακολουθεί καθοδική πορεία, είχε ανοίξει στο 2.25 και αυτή την ώρα η απόδοσή του έχει φτάσει στο 1.70.

Επόμενη στάση κάνουμε στην Α’ Μεξικού και την αναμέτρηση Νεκάξα – Σάντος Λαγκούνα. Η τιμή για τη νίκη των γηπεδούχων είναι σε πτώση. Συγκεκριμένα, ο άσσος εντοπιζόταν στο 2.40 και τώρα είναι στο 2.10.

Τζίροι

Στο ανταλλακτήριο και τους τζίρους για 1Χ2 περνάμε, όπου το παιχνίδι Μπέτις – Θέλτα για τη Λα Λίγκα έχει 113.960€ ως τώρα. Εξ αυτών το 48% περίπου έχει πονταριστεί στον άσσο.

Ακολουθεί ο αγώνας Λάτσιο – Σαλερνιτάνα για τη Σέριε Α με 111.494€. Το σχεδόν 73% από αυτά έχει τοποθετηθεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Πιο κάτω βρίσκεται η αναμέτρηση Άουγκσμπουργκ – Ουνιόν Βερολίνου για την Μπουντεσλίγκα. Έχει συγκεντρώσει ως τώρα 65.037€, με το περίπου 46% να έχει κατεύθυνση τον άσσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 16:10