Πτωτικά το διπλό της Εστορίλ – Στο Ουντινέζε – Ίντερ ο τζίρος (08/04)

Ανανεώθηκε:
τζιροι στοιχηματοσ

Χαμηλό το τέμπο στο κουπόνι παμε στοιχημα της Δευτέρας (08/04). Ωστόσο, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις στις ανώτερες κατηγορίες της Ιταλίας και της Πορτογαλίας. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

😱 ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Πάμε αρχικά στην Α’ Πορτογαλίας και το παιχνίδι Κάζα Πία – Εστορίλ. Σε αυτό, υποχωρεί το διπλό, αφού όπως βλέπουμε είχε ανοίξει στο 3.30 και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 2.80.

Επόμενη στάση κάνουμε στο Κόπα ντε λα Λίγκα της Αργεντινής και τον αγώνα Ριέστρα – Ουρακάν. H απόδοση της νίκης των φιλοξενούμενων πέφτει. Ειδικότερα από το 2.70 που εντοπιζόταν έχει φτάσει στο 2.20.

Προχωράμε στην Α’ Ισραήλ και την αναμέτρηση Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μακάμπι Χάιφα.  Το διπλό είναι το σημείο που μας ενδιαφέρει. Καθώς η τιμή του ήταν στο 3.40 και πλέον έχει αγγίξει το 2.80.

Τζίροι

Στο ανταλλακτήριο και τους τζίρους για 1Χ2 περνάμε, όπου ο αγώνας Ουντινέζε – Ίντερ για τη Σέριε Α έχει συγκεντρώσει 114.196€ ως τώρα. Εξ αυτών, το 68% περίπου έχει κατεύθυνση το διπλό.

Ακολουθεί η αναμέτρηση Κάζα Πία – Εστορίλ για την Α’ Πορτογαλία με την οποία ασχοληθήκαμε και πιο πάνω. Έχει τζίρο 19.274€ και από αυτά το σχεδόν 34% έχει τοποθετηθεί στον άσσο, με το ίδιο ποσοστό περίπου να έχει πάει και στο διπλό.

Επόμενο είναι το παιχνίδι Μπρόντμπι – Σίλκεμποργκ για την Α’ Δανίας 14.259€ μέχρι στιγμής. Το 67% από αυτά έχει πονταριστεί στον άσσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 14:40