Πτωτικά ο άσσος του Παναμά – Στα πλέι οφ του Euro ο τζίρος (21/03)

Ανανεώθηκε:
τζιροι στοιχηματοσ

Η δράση με τους αγώνες εθνικών ομάδων για τα Προκριματικά Euro 2024 είναι αυτή που ξεχωρίζει αυτή την Πέμπτη (21/03). Η Εθνική Ελλάσος δίνει κρίσιμη μάχη με το Καζακστάν. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Πτώση αποδόσεων

Πάμε αρχικά στον ημιτελικό του Nations League Κεντρικής και Βορείου Αμερικής Παναμάς – Μεξικό. Εδώ βλέπουμε ότι σε πτώση βρίσκεται ο άσσος. Η τιμή του βρισκόταν στο 6.40 και πλέον έχει φτάσει στο 4.75, μια μείωση σχεδόν 27%.

Συνεχίζουμε με το φιλικό παιχνίδι Μάλτα – Σλοβενία. Σε αυτό, υποχωρεί η απόδοση της ισοπαλίας. Το “Χ” εντοπιζόταν στο 5.00 και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 4.00, με πτώση 20%.

Eπόμενη στάση κάνουμε στην ανώτερη κατηγορία του Μαρόκου και τον αγώνα Μουλούντια Ουζντά – Γουιντάντ Καζαμπλάνκα. Το διπλό είναι το σημείο που μας ενδιαφέρει. Η απόδοσή του από το αρχικό 2.38 έχει κατέβει στο 1.75.

Τζίροι Στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο, στους τζίρους για 1Χ2 κυριαρχούν τα πλέι οφ του Euro. Πρώτο έρχεται το παιχνίδι Βοσνία – Ουκρανία με 126.056€ αυτή την ώρα. Εξ αυτών, το 44% περίπου έχει κατευθυνθεί στο διπλό.

Μετά βλέπουμε την αναμέτρηση Πολωνία – Eσθονία που έχει συγκεντρώσει 95.198€. Το σχεδόν 84% έχει τοποθετηθεί στον άσσο.

Ακολουθεί ο αγώνας Γεωργία – Λουξεμβούργο με τζίρο 57.706€. Το περίπου 52% έχει πάει στη νίκη των γηπεδούχων.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:30