Πέφτει το διπλό του Βελγίου (23/03)

Ανανεώθηκε:
τζιροι στοιχηματοσ

Τα διεθνή φιλικά παιχνίδια είναι εκείνα που ξεχωρίζουν στο παμε στοιχημα κουπόνι του Σαββάτου (23/03). Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

⚽️🏀 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Κάνουμε αρχή από τον φιλικό αγώνα Ιρλανδία – Βέλγιο. Βλέπουμε πως το διπλό είναι το σημείο που υποχωρεί. Συγκεκριμένα, από το αρχικό 2.30 έχει κατέβει ως το 1.85 όπου εντοπίζεται αυτή τη στιγμή.

Πάμε μετά στις ΗΠΑ και το MLS για το παιχνίδι Νιου Γιόρκ Ρεντ Μπουλς – Ίντερ Μαϊάμι. Μας ενδιαφέρει ο άσσος σε αυτή την περίπτωση. Έχει σημειώσει πτώση από το αρχικό 3.10 μέχρι το 2.25.

Επόμενη στάση κάνουμε στη Β’ Ολλανδίας και την αναμέτρηση Μάαστριχτ – Ντεν Μπος. Η απόδοση της νίκης των φιλοξενούμενων ακολουθεί καθοδική πορεία. Ειδικότερα, εντοπιζόταν στο 4.50 και πλέον βρίσκεται στο 3.10.

Τζίροι Στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο, στους τζίρους για 1Χ2 έρχεται πρώτος ο αγώνας που προαναφέραμε, Νιου Γιόρκ Ρεντ Μπουλς – Ίντερ Μαϊάμι. Έχει συγκεντρώσει 51.437€ και το σχεδόν 41% από αυτά έχει κατεύθυνση τον άσσο.

Ακολουθεί η αναμέτρηση Νορθάμπτον – Ντέρμπι για τη Λιγκ 1 Αγγλίας με 1.361€ σε τζίρο ως τώρα. Εξ αυτών, το 51% περίπου έχει τοποθετηθεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Παραμένουμε στην ίδια διοργάνωση και πάμε στο παιχνίδι Καρλάιλ – Στίβενεϊτζ. Εδώ 993€ έχουν μαζευτεί, με το σχεδόν 54% να έχει πονταριστεί στο διπλό.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 13:45