Ο Γιώργος Σιδεράς είναι αμυντικός και ομάδα του είναι ο Παναθηναϊκός.


Συμβόλαιο σε έναν από τους νεαρούς παίκτες των τμημάτων υποδομής του προσέφερε ο Παναθηναϊκός. Έτσι, ο Γιώργος Σιδεράς υπέγραψε για πρώτη φορά επαγγελματικά. Η συμφωνία των κρατάει στην ομάδα για δύο χρόνια, δηλαδή μέχρι και το καλοκαίρι του 2023. Ο 19χρονος Έλληνας είναι στόπερ και παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατός στον αέρα.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση των “πράσινων”:

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου έως τον Ιούνιο του 2023 με τον Γιώργο Σιδερά.

Ο γεννημένος στις 30 Μαΐου 2002 αμυντικός εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού το 2018. Ο Γιώργος Σιδεράς αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Κ19”.

Ο νεαρός παίκτης τόνισε τα εξής μετά την υπογραφή του:

“Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό μου. Ευχαριστώ την οικογένεια του Παναθηναϊκού γιατί με έχει εξελίξει τόσο ως ποδοσφαιριστή όσο και ως προσωπικότητα. Ευχαριστώ, επίσης, την οικογένειά μου και τους ανθρώπους που βρίσκονται πάντα δίπλα μου. Ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα”.

Γιώργος Σιδεράς: Το Who is Who

O Γιώργος Σιδεράς γεννήθηκε στις 30 Μαΐου του 2002 στο Αγρίνιο. Μετά την παρουσία του στην U17 του Παναθηναϊκού συνέχισε και στην U19 του συλλόγου. Εκεί κατέγραψε 20 εμφανίσεις και 2 τέρματα μέσα σε δύο χρόνια. Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2021 με την ομάδα. Είναι κεντρικός αμυντικός και διακρίνεται για τη δύναμη στο παιχνίδι του και την ικανότητά του στον αέρα.