Μεγάλη πτώση στον άσσο της Βασιλείας (30/03)

Ανανεώθηκε:
τζιροι στοιχηματοσ

Μεγάλη ποικιλία σε αγώνες για στοιχημα βρίσκει κανείς στο κουπόνι τους Σαββάτου (30/03). Πέρα από τα πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ, παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για την Πρέμιερ Λιγκ, την Μπουντεσλίγκα, τη Σέριε Α, τη Λα Λίγκα, και όχι μόνο. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Προσφορά* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ! Promo code MYTH100
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Κάνουμε αρχή από την Α’ Ελβετίας και την αναμέτρηση Βασιλεία – Ζυρίχη. Ο άσσος είναι το σημείο που μας ενδιαφέρει. Βλέπουμε πως η απόδοσή του είχε ανοίξει στο 3.60  και αυτή τη στιγμή είναι στο 2.50. Μειώθηκε, επομένως, κατά 30,6%.

Περνάμε στην Α’ Αυστρίας και το παιχνίδι Βολφσμπέργκερ – Άλταχ. Εδώ το διπλό ακολουθεί καθοδική πορεία. Ειδικότερα, από το 3.60 που βρισκόταν τώρα έχει φτάσει στο 2.88.

Επόμενη στάση κάνουμε στην Α’ Μεξικού και τον αγώνα Πούμας – Κρουζ Αζούλ. Η τιμή για τη νίκη των φιλοξενούμενων υποχωρεί. Βλέπουμε πως από το αρχικό 3.30 έχει πλέον κατέβει στο 2.30.

Τζίροι

Πάμε στο ανταλλακτήριο, όπου οι αναμετρήσεις της Πρέμιερ Λιγκ έχουν τους μεγαλύτερους τζίρους για 1Χ2. Πέρα από τον αγώνα Νιουκάστλ – Γουέστ Χαμ που αρχίζει σε λίγη ώρα και είναι αναμενόμενα ψηλά, το παιχνίδι Τότεναμ – Λούτον είναι στα 143.145€  αυτή τη στιγμή και το σχεδόν 80% εξ αυτών έχει τοποθετηθεί στον άσσο.

Ακολουθεί η αναμέτρηση Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 120.981€ ως τώρα. Από αυτά, το 41% περίπου έχει πονταριστεί στο διπλό.

Πιο κάτω βρίσκεται ο αγώνας Τσέλσι – Μπέρνλι, που έχει τζίρο 112.091€ αυτή την ώρα. Το σχεδόν 75% έχει κατεύθυνση τη νίκη των γηπεδούχων.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 13:50