Μεγάλες πτώσεις σημείων σε Ισημερινό & Βολιβία

Ανανεώθηκε:
τζιροι στοιχηματοσ

Μετρημένες οι επιλογές στο κουπόνι στοιχήματος της Πέμπτης (28/03), με το ενδιαφέρον να στρέφεται σε Αργεντινή και Κολομβία. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Πτώση αποδόσεων

Από τον Ισημερινό κάνουμε την αρχή και το παιχνίδι Κίτο – Ιμπαμπούρα, όπου μεγάλη πτώση σημειώνει η απόδοση του διπλού. Ειδικότερα, εντοπιζόταν αρχικά στο 11.00 και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 7.50.

Στη Βολιβία τώρα για την αναμέτρηση Σαν Χοσέ ντε Ορούρο – Όλγουεϊς Ρέντι. Ο άσσος βρίσκεται σε πτώση καθώς είχε τιμή στο 4.20 και πλέον έχει κατέβει στο 3.10.

Μένουμε στη Βολιβία για το ματς Μπλούμινγκ – Κλαμπ Αουρόρα, όπου πέφτει η απόδοση του άσσου. Συγκεκριμένα είχε ανοίξει στο 2.40 και τώρα έχει φτάσει στο 1.95.

Πτώση αποδόσεων

Με τις επιλογές να είναι περιορισμένες στο κουπόνι στοιχήματος, περιορισμένα είναι και τα πονταρίσματα. Όπως παρατηρούμε, στο παιχνίδι Ροζάριο Σεντράλ – Μπαράκας έχουν πονταριστεί 1.642€ και το 45% σχεδόν έχει πέσει στον άσσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 16:05