Μεγάλες πτώσεις σημείων σε διεθνή φιλικά και Βραζιλία (25/03)

Ανανεώθηκε:
τζιροι στοιχηματοσ

Φιλικά παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά και δράση σε Super League 2 και Segunda Division Ισπανίας περιλαμβάνει το κουπόνι στοιχήματος της Δευτέρας. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Πτώση αποδόσεων

Από το φιλικό παιχνίδι Γουινέα – Βερμούδες κάνουμε την αρχή, όπου εντοπίζεται μεγάλη πτώση στη νίκη των φιλοξενούμενων. Συγκεκριμένα, από το αρχικό 29.00 έχει κατέβει ως το 21.00, με πτώση 27.6%.

Στη Βραζιλία πάμε τώρα για το παιχνίδι Ιντερνασιονάλ – Ζουβεντούδε, όπου και εδώ το “διπλό” βρίσκεται σε πτώση, καθώς από το 10.00 έχει φτάσει αυτή την ώρα στο 8.00 με πτώση 20.0%.

Στη φιλική αναμέτρηση Πράσινο Ακρωτήρι – Ισημερινή Γουινέα τώρα, όπου και εδώ παρατηρείται πτώση στη νίκη των φιλοξενούμενων. Ειδικότερα, εντοπιζόταν στο 4.25 και πλέον βρίσκεται στο 3.60.

Τζίροι Στοιχήματος

Αρκετά περιορισμένα τα πονταρίσματα μέχρι αυτή την ώρα στα παιχνίδια της ημέρας, με την αναμέτρηση Μπρέι Γουόντερερς – Λόνγκφορντ να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Έχουν πονταριστεί στο συγκεκριμένο ματς 119€ και το 53% έχει πέσει στον άσσο.

Στη Χιλή τώρα για το ματς Ουνιβερσιτάδ ντε Τσίλε – Κομπρεσάλ, όπου σχεδόν το 50% των συνολικών πονταρισμάτων μέχρι στιγμής έχει πέσει στον άσσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 12:00