* 4η αγωνιστική
* Goal/Goal & Over 4.5 τα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.
ΜΟΤΟΡ
Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (3-1) από την Πόγκον. Με Τσούρλινοφ (17’) & Σζαλάι (43’) προηγήθηκε 2-0 η Πόγκον, ο Άικο (90’) μείωσε για τη Μότορ & ο Ακόστα (90+1’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Προβληματικό το ξεκίνημα της εποχής Μισιούρα στους “μοτορόβτσι”, παραμένουν δίχως νίκη στην Ekstraklasa (0-1-2) και το προηγούμενο Σάββατο στο Στσζέτσιν δέχθηκαν 2+ για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι.
Σε φόρτωμα πλαγίου άουτ αδράνησε η άμυνα της Μότορ για το 1-0 των γηπεδούχων και δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση μέχρι τη νέα στατική φάση στο κλείσιμο του ημιχρόνου για το 2-0.
Μετά την ανάπαυλα δημιούργησε δύο καλές στιγμές για να μπει ξανά στο ματς, μείωσε τελικά αργά με εντυπωσιακό πλασέ του νεοφερμένου της εξτρέμ, αλλά στην επόμενη κατεβασιά βρέθηκε ανοργάνωτη για το 3-1.
“Πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στις δύο περιοχές.” δήλωσε ενόψει σημερινού αγώνα ο κόουτς Μισιούρα που είναι ήδη υπό πίεση μετά την καλοκαιρινή πρόσληψη.
Στατιστικά
* Over 2.5 τα 6 τελευταία επίσημα παιχνίδια της.
* Goal/Goal τα 3/4 τελευταία εντός έδρας.
ΚΑΤΟΒΙΤΣΕ
Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (2-1) επί της Χάποελ Τελ Αβίβ. Ο Τοριάλ (23’) άνοιξε το σκορ για την Χάποελ & οι Σκούριν (83’), Γέντριχ (90’) γύρισαν το ματς για την Κατοβίτσε.
Βραχύβια η πρώτη ευρωπαϊκή περιπέτεια της GKS μετά από 23 χρόνια, η ανατροπή της Τετάρτης δεν αρκούσε για να καλύψει την ήττα του πρώτου αγώνα στην ουδέτερη Ουγγαρία (2-0) και πλέον στρέφεται στις εγχώριες διοργανώσεις.
Πάλι πληγώθηκε η Κατοβίτσε από τα εξτρέμ των Ισραηλινών για το γρήγορο 0-1, το οποίο της έκοψε τα πόδια, αλλά προς τιμήν της δεν πέταξε λευκή πετσέτα, πίεσε απεγνωσμένα στο 2ο ημίχρονο και λίγο έλειψε στο φινάλε να στείλει το ζευγάρι στην παράταση.
“Ήμασταν εντελώς πρωτοεμφανιζόμενοι σε αυτή τη διοργάνωση. Δεν μπορούμε να σκύψουμε το κεφάλι μας.” δήλωσε μετά τον αποκλεισμό ο κόουτς Γκόρακ.
Όσον αφορά στην Ekstraklasa, επιστρέφει στην δράση μετά από δύο εβδομάδες και την εντός έδρας νίκη επί της Ραντόμιακ (3-1) με ανατροπή στο 2ο ημίχρονο, ενώ είχε κάνει αποτυχημένη πρεμιέρα στην Κρακοβία, όπου ηττήθηκε από τη Βίσλα (2-1).
Στατιστικά
* Over 2.5 τα 5/6 φετινά παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.
* Goal/Goal τα 6/8 τελευταία εκτός έδρας.