Το πόκερ αποτελεί ένα παιχνίδι με πιστό και φανατικό κοινό και στην bwin poker ο παίκτης μπορεί να βρει αυτό που ψάχνει. Αναμφίβολα το Bwin Casino live προσφέρει ένα ολοκληρωμένο προϊόν, ενώ το Bwin Poker αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά της συγκεκριμένης πλατφόρμας. Διαθέτει μεγάλη γκάμα από τουρνουά στα οποία συμμετέχουν πολλοί παίκτες και κρατά το ενδιαφέρον σε υψηλά επίπεδα, καθώς συνεργάζεται με την κορυφαία πλατφόρμα, PartyPoker, ένα από τα μεγαλύτερα poker networks του πλανήτη. Πατώντας στο ειδικό section “Τουρνουά” που υπάρχει στο κεντρικό μενού του Bwin Poker, θα βρείτε όλα τα διαθέσιμα τουρνουά, όπως Tournament Series, αλλά και κλασικά τουρνουά που είτε διεξάγονται ολόκληρη την εβδομάδα, είτε διατηρούν την παραδοσιακή τους δομή. Θα βρείτε ακόμη, διαφορετικά τουρνουά Bounty Hunter, κάθε ένα από τα οποία έχει τη δική του δομή.

Το πρώτο βήμα για να παίξετε πόκερ είναι να κάνετε την εγγραφή σας. Από εκεί και πέρα, πρέπει να κατεβάσετε το λογισμικό. Αυτό γίνεται εύκολα και γρήγορα μέσα από την ιστοσελίδα της Bwin. Στην κατηγορία Poker, βρίσκεται η υποκατηγορία Εγκατάσταση Λογισμικού. Εκεί, “κατεβάζετε” το λογισμικό στον υπολογιστή σας και ακολουθώντας τις οδηγίες, το εγκαθιστάτε. Για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η εγκατάσταση, το σύστημά σας θα πρέπει να πληροί κάποιες προϋποθέσεις, τις οποίες θα βρείτε αναλυτικά στη συγκεκριμένη σελίδα στην Bwin. Όλα αυτά σε μια πλατφόρμα στην οποία οι παίκτες νιώθουν ασφάλεια για τα προσωπικά τους δεδομένα, ενώ σε περίπτωση που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα μπορούν να επικοινωνήσουν με το καταρτισμένο bwin τμημα εξυπηρετησης μέσω live chat, τηλεφώνου, ή e-mail.

Bwin Poker Προσφορές*

Στην πλατφόρμα της Bwin οι παίκτες εκτός από κορυφαία παιχνίδια, έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν και απίστευτες προσφορες* πόκερ που εκτοξεύουν τη διασκέδαση. Βρείτε καθημερινά προγράμματα επιβραβεύσεων*, bwin poker freeroll, προσφορες* καλωσορίσματος και πολλά ακόμη που μπορείτε να δείτε αναλυτικά στην ιστοσελίδα της bwin.

Bwin Poker App

Για διασκέδαση κάθε στιγμή της ημέρας όπου και αν βρίσκεστε το bwin poker app είναι αυτό που χρειάζεστε. Μια κορυφαία εφαρμογή που σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε παιχνίδι και μέσω της οθόνης του κινητού σας, έχοντας στη διάθεση σας όλες τις κορυφαίες υπηρεσίες όπως και στην desktop έκδοση.

Επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα της από το κινητό σας τηλέφωνο, μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή και να κάνετε bwin poker download, ακολουθώντας τις οδηγίες. Πρόκειται για μία εύκολη και απλή διαδικασία, η οποία σας λύνει τα χέρια. Και αυτό, διότι σας δίνετε η ευκαιρία να παίζετε το αγαπημένο σας παιχνίδι από όπου και αν βρίσκεστε, αρκεί να έχετε σύνδεση στο ίντερνετ! Είναι συμβατή με λογισμικά Android και με bwin poker ios, ενώ για όσους παίκτες δεν θέλουν να επιβαρύνουν την κινητή τους συσκευή, κατεβάζοντας την εφαρμογή, μπορούν να απολαύσουν όλες τις κορυφαίες υπηρεσίες πόκερ μέσω της mobile έκδοσης.

Bwin Poker Καταθέσεις και Αναλήψεις

Στον τομέα των συναλλαγών, στο Bwin Poker δε θα έχετε πρόβλημα. Διατίθενται όλες οι δημοφιλείς μέθοδοι για αναλήψεις και καταθέσεις, όπως είναι, μεταξύ άλλων: Πιστωτικές/Χρεωστικές κάρτες, Viva Wallet, Paysafe, Τραπεζική Μεταφορά, Ηλεκτρονικά Πορτοφόλια (Neteller, Skrill). Το βασικό είναι ότι τόσο οι αναλήψεις, όσο και οι καταθέσεις, πραγματοποιούνται γρήγορα και, το σημαντικότερο, με ασφάλεια.

Πως κάνω λογαριασμό για Bwin Poker

Για να ανοίξετε λογαριασμό στην bwin για υπηρεσίες πόκερ, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
1. Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της bwin.
2. Επιλέξτε την επιλογή “Εγγραφή” και συμπληρώστε τα απαραίτητα προσωπικά στοιχεία.
3. Επιβεβαιώστε τον λογαριασμό σας μέσω του συνδέσμου που θα σας σταλεί στο email.