Αποκλεισμός για 6 χρόνια σε διαιτητή τένις για στημένα παιχνίδια

Ανανεώθηκε:
στοιχημα τενις στημενα παιχνιδια

Ο Διεθνής Οργανισμός Ακεραιότητας του Τένις (International Tennis Integrity Agency – ITIA) απέκλεισε για στημένα παιχνίδια διαιτητή από το άθλημα για έξι χρόνια!

Αυτός είναι ο Heriberto Morales Churata, που κατηγορείται για πολλαπλές παραβάσεις του Προγράμματος κατά της Διαφθοράς στο Τένις (Tennis Anti-Corruption Program – TACP).

Ο Βολιβιανός διαπιστώθηκε ότι χειραγώγησε τα αποτελέσματα και ο λόγος ήταν το στοίχημα. Εισήγαγε λανθασμένα αποτελέσματα στη φορητή συσκευή σε διοργανώσεις του ITF World Tennis Tour το 2021 και το 2022.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον Churata επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο 10.000 $ εκτός από τον αποκλεισμό.

Να σημειωθεί ότι επιτρέπεται η επιβολή κυρώσεων από την ITIA σε αξιωματούχο μετά την παραδοχή των παραβάσεων, χωρίς να απαιτείται ακρόαση, όπως και έγινε.

Η Αρχή ανέφερε ότι η αναστολή του Morales Churata ξεκίνησε αναδρομικά στις 8 Δεκεμβρίου 2022 και θα λήξει στις 7 Δεκεμβρίου 2028.

“Κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος ο Morales Churata απαγορεύεται να διευθύνει ή να παρευρίσκεται σε οποιαδήποτε διοργάνωση τένις που έχει εγκριθεί ή κυρωθεί από τα διοικητικά όργανα του τένις”, ανέφερε η ITIA.


👉 Οτιδήποτε ψάχνεις για το στοίχημα το βρίσκεις στους Betarades:

✍️ Προγνωστικά
⚽️ Αναλύσεις Αγώνων
Στοιχηματικές εταιρίες
📊 Κουπόνι ΟΠΑΠ
📆 Πρόγραμμα Σούπερ Λιγκ
🎥 Betarades YouTube
🎙️ Betarades Podcast
🏀 Pick ‘n’ Popa
🎁 Προσφορές* χωρίς κατάθεση
♥️ Καζίνο live

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.