* Δεύτερος τελικός του πρωταθλήματος Ντιμαγιόρ ΙΙ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι, χωρίς παράταση.

* Over 2,5 οι 6/7 τελευταίες αναμετρήσεις τους.

* Στην κανονική περίοδο: Τζούνιορ-Νασιονάλ 0-4 (11/03).

* Στο πρώτο ματς: Τζούνιορ-Νασιονάλ 3-0 (03/06).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Προηγούμενο ματς: Βαριά ήττα με 3-0 εκτός έδρας από την Τζούνιορ, από τα γκολ των Καστριγιόν (7’) και Μουριέλ (36’, 53’ πεν.)

Απροσδόκητη ήττα στην Μπαρανκίγια από την άποψη ότι δεν περίμενε να ηττηθεί με τέτοιο σκορ που να χρειάζεται “άθλο” για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Την “κατάπιε” η Τζούνιορ στο “Ρομέλιο Μαρτίνες” το οποίο έγινε πραγματική έδρα και επηρέασε τους παίκτες της, δεν μπήκαν ποτέ ουσιαστικά στο παιχνίδι.

Ελπίδα υπάρχει πάντα, δεν φαίνεται όμως να το πιστεύουν πολλοί πέρα από τον Ντιέγο Άριας και τους παίκτες του, αν ισχύει και για εκείνους κάτι τέτοιο. Για πολλούς αυτό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι με τον συγκεκριμένο τεχνικό, δύο φορές γλίτωσε την απόλυση μετά από σοβαρές αποτυχίες, αν χάσει το πρωτάθλημα, η μοίρα του είναι προκαθορισμένη.

Στατιστικά

* Over 2,5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της, τα 3 με G/G.

* Δέχτηκε πρώτη γκολ στα 5/7 τελευταία.

STX500 ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ στη Stoiximan
stoiximan logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Προηγούμενο ματς: Διέλυσε με 3-0 εντός έδρας την Ατλέτικο Νασιονάλ, με τα γκολ των Καστριγιόν (7’) και Μουριέλ (36’, 53’ πεν.)

Στο “κλουβί” που λέγεται “Ρομέλιο Μαρτίνες”… κατασπάραξε την Ατλέτικο Νασιονάλ με τη βοήθεια του κόσμου της που ήταν σίγουρα παράγοντας που επηρέασε το αποτέλεσμα, πολύ περισσότερο από το κλίμα της Μπαρανκίγια. Δεν επηρέασε μόνο τους αντιπάλους η ατμόσφαιρα, έδωσε ώθηση και στην ομάδα του Αλφρέδο Άριας, η οποία ευτύχησε να βρει και γκολ νωρίς στο παιχνίδι και να αποκτήσει αυτοπεποίθηση.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός, μετά τον αποκλεισμό από τις διεθνείς διοργανώσεις με πολύ άσχημο τρόπο, είχε τονίσει πως η ομάδα του πάει για το δεύτερο σερί εγχώριο πρωτάθλημα και πλέον είναι ένα μικρό βήμα μακριά από εκείνο. Αν τα καταφέρει, βάζει τέλος στο σερί ετών που δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, η τελευταία που το έπραξε ήταν το αρκετά μακρινό πια, 2019 και το είχε καταφέρει η Αμέρικα ντε Κάλι.

Απόλυτη δικαίωση για την επιλογή να επαναπατρίσει τον Μουριέλ, εκτός από σκόρερ των δύο τερμάτων της στον πρώτο τελικό, είναι γενικά ο πρώτος της σκόρερ με διαφορά από τον δεύτερο στο πρωτάθλημα, με 13 γκολ.

Στατιστικά

* Ηττήθηκε σε 1/7 τελευταία, κέρδισε 3.

* Under 2,5 τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ-ΤΖΟΥΝΙΟΡ στην Stoiximan
stoiximan logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ