* 30η αγωνιστική.

* Under 2,5 οι 4/5 τελευταίες συναντήσεις τους, έσπασαν το σερί στον πρώτο γύρο στο 3-0 της Οβιέδο (14/10).

* Η Οβιέδο έχει κάνει μόνο ένα διπλό την τελευταία δεκαετία στην Αλμπαθέτε, το 2019 με 1-2.

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας

ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ

Προηγούμενο ματς: Ήττα από τη Σπόρτινγκ Χιχόν εκτός με 2-1. Βρέθηκε πίσω από το γκολ του Κότε (14’), ισοφάρισε με τον Άγους Μεδίνα (34’), ο ίδιος παίκτης όμως έφυγε με απευθείας κόκκινη στο 41’ για πολύ σκληρό τάκλιν. Δεν άντεξε στην επανάληψη, δέχτηκε γκολ από τον Οτέρο (62’).

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα είχε συμβεί αν ο Μεδίνα δεν είχε δει την κόκκινη κάρτα. Το δεδομένο είναι πως με το που δέχτηκε το γκολ, αντέδρασε, ισοφάρισε και στο διάστημα μέχρι να μείνει με δέκα δεν δέχτηκε άλλη ευκαιρία. Από ‘κει και πέρα έγινε ένα άλλο παιχνίδι, δεν μπορούσε να αντέξει και μάλιστα εκτός, απέναντι σε μια ανώτερη ομάδα.

Το θετικό για εκείνη είναι ότι κρατιέται εκτός ζώνης υποβιβασμού. Για να εξακολουθήσει να συμβαίνει αυτό, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων των υπολοίπων ομάδων, πρέπει να κερδίσει την Οβιέδο. Διαφορετικά, θα κινδυνέψει πολύ σοβαρά να επιστρέψει στην τελευταία τετράδα της βαθμολογίας.

Σημαντική αλλαγή η πρόσληψη νέου τεχνικού διευθυντή, ο οποίος είναι ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, μεταξύ άλλων, Χοσέ Τοτσέ. Ο Τοτσέ στήριξε πλήρως τον κόουτς Αλβές, “δεν έχω το παραμικρό άγχος, θα πετύχουμε το στόχο της παραμονής” ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις.

Τραυματίστηκαν και θα απουσιάσουν οι φορ Ιγίνιο και Εσκρίτσε, τιμωρημένος ο χαφ Μεδίνα. Επιστρέφουν ο αριστερός μπακ Αλόνσο και ο χαφ Ολαετσέα, αμφίβολος ο δεξιός μπακ Άλβαρο Ροντρίγκεθ.

Αλμπαθέτε Στατιστικά

* Στα 5 τελευταία μετράει 4 under 2,5, έσπασε σερί στο πιο πρόσφατο με τη Σπόρτινγκ Χιχόν.

* Αήττητη στα 2 τελευταία εντός, δέχτηκε ένα γκολ συνολικά.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΒΙΕΔΟ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 3-2 τη Λεβάντε εντός. Βρέθηκε πίσω από το γκολ του Ντε λα Φουέντε (44’), το ανέτρεψε με Λουένγκο (54’) και Μάσκα (59’), ισοφαρίστηκε από τον Άλβαρες (76’) πήρε τη νίκη με τον Κάλβο στο 81’.

Για άλλη μια φορά βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στην έδρα της, για άλλη μια φορά αντέδρασε με ιδανικό τρόπο. Στο πρώτο ημίχρονο γενικότερα δεν ήταν καλή η εμφάνισή της, στην επανάληψη όμως βρήκε τον εαυτό της, είχε και μια καλή στιγμή στην εκπνοή να δώσει και διαστάσεις στη νίκη της.

Πολύ κοντά στην πρώτη εξάδα πια. Το πολύ θετικό για εκείνη είναι ότι δεν το έχει καν ως στόχο να μπει στα πλέι οφ, παίζει ελεύθερα, χωρίς άγχος κι ό,τι γίνει. Το βέβαιο είναι πως δεν πρόκειται να βγάλει σκοπιμότητα, δεν το έχει κάνει μέχρι στιγμής και είναι σχεδόν ξεκάθαρο πως δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο με τον Καριόν στον πάγκο.

“Πάμε για να νικήσουμε στην Αλμπαθέτε, αν τα καταφέρουμε κάνουμε ένα άλμα προς τα μπροστά. Είναι σημαντικό να βρεθούμε στη ζώνη των πλέι οφ, πιστεύω πως αυτή η ομάδα μπορεί και ψηλότερα, ασχέτως αν δυσκολευόμαστε λίγο περισσότερο εκτός έδρας” τόνισε ο Καριόν.

Δεν προέκυψε κάποιο νέο πρόβλημα.

Οβιέδο Στατιστικά

* Στα 4/5 τελευταία δέχτηκε πρώτη γκολ και ήταν πίσω στο πρώτο ημίχρονο. Στο πιο πρόσφατο με την Οβιέδο έκανε ανατροπή.

* Στα 2 τελευταία εκτός έχει ηττηθεί χωρίς να πετύχει γκολ.

Αλμπαθέτε- Οβιέδο στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ