* 26η αγωνιστική

* No Goal τα 8/10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Αήττητη η Γουλβς στα 8 τελευταία εντός έδρας (4-4-0) για το πρωτάθλημα απέναντι στην Σέφιλντ.

* Στον 1ο γύρο (04/11): Σεφιλντ – Γουλβς 2-1

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΓΟΥΛΒΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Τότεναμ. Ο Γκόμες σκόραρε δις (42’, 63’) για τη Γουλβς, ο Κουλουσέφσκι ισοφάρισε προσωρινά (46’) για την Τότεναμ.

Τους πάει το Λονδίνο τους “λύκους”, το προηγούμενο Σάββατο έβγαλαν 3ο σερί διπλό στην πρωτεύουσα για την Πρέμιερ Λιγκ, σκοράροντας 10 φορές σε αυτές τις νίκες! Νιώθουν οικεία στο νεότευκτο γήπεδο της Τότεναμ, όπου κέρδισαν για 4η φορά από το 2018 και μετά!

Παρότι η στατιστική έγραψε 71-29% κατοχή για τους γηπεδούχους, η επικράτηση για την ομάδα του Ο’Νιλ ήταν πέρα για πέρα δίκαιη και αν παρουσιαζόταν πιο αποτελεσματική θα μπορούσε να έχει γράψει μεγαλύτερο σκορ. Έκανε θραύση στις μεταβάσεις από νωρίς στο παιχνίδι, αλλά το πρώτο προβάδισμα το βρήκε με κεφαλιά σε κόρνερ. Ισοφαρίστηκε στα πρώτα δευτερόλεπτα της επανάληψης, χάρη σε μία “αλήτικη” ενέργεια του Κουλουσέφσκι, αλλά δεν πτοήθηκε.

Με τον ασταμάτητο Νέτο να φεύγει ξανά στον χώρο και να ισοφαρίζει ρεκόρ συλλόγου (με την 9η ασίστ του σε 16 συμμετοχές!), ανέκτησε προβάδισμα και στις ακόλουθες αντεπιθέσεις ξοδεύτηκαν σημαντικές ευκαιρίες. Σπουδαία η αμυντική λειτουργία, γρήγορες οι επιστροφές/τοποθετήσεις για να οδηγήσει την ομάδα του Ποστέκογλου σε αργή κυκλοφορία.

Στο 5-1-2 το επί μέρους ρεκόρ που την έχει οδηγήσει στο κατώφλι της 10αδας, οι δύο ήττες ήρθαν στα δύο πρόσφατα του “Μόλινιου”, μετά από ένα αήττητο σερί 8 αγώνων (5-3-0).

Παραδόξως άσχημη η παράδοση απέναντι σε νεοφερμένες ομάδες της κατηγορίας, στο 2-5-2 το επί μέρους σερί, ενώ στα 4 τελευταία ματς που αντιμετώπισε την τότε ουραγό έκανε μόνο μία νίκη (1-1-2).

Δίχως νέα προβλήματα στον καταρτισμό της ομάδας για τον κόουτς Ο’Νιλ, μοναδική απουσία ο Κούνια (εξτρέμ/φορ), ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων.

ΓΟΥΛΒΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 4/7 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* Goal/Goal τα 10/13 τελευταία εντός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (0-5) από την Μπράιτον. Στο 13’ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες και οι Μπουονανότε (20’), Γουέλμπεκ (24’), Αντινγκρά (78’, 85’) σκόραραν για την Μπράιτον.

Άμεση επιστροφή στις οικτρές εμφανίσεις για τις “λεπίδες”, το περασμένο Σάββατο δέχθηκαν ξανά 5 γκολ στο Σέφιλντ από την Μπράιτον. Τρεις εβδομάδες μετά τον αποκλεισμό στο FA Cup (2-5) και δύο αγωνιστικές μετά το 0-5 της Άστον Βίλα!

Για την ακρίβεια αυτή ήταν η 5η ήττα τους στην τρέχουσα Πρέμιερ Λιγκ με 5+ γκολ διαφορά, κάτι που έχει να συμβεί στη λίγκα από το 2008 (Ντέρμπι). Μόλις δύο ομάδες στην ιστορία της 1ης κατηγορίας έχουν δεχθεί περισσότερες τόσο βαριές ήττες.

Μοιραίος για την συντριβή ο Χόλγκεϊτ (στόπερ), ο οποίος με το εγκληματικό τάκλιν στο Μιτόμα άφησε από πολύ νωρίς με 10 παίκτες την ομάδα του. Με αποτέλεσμα η Μπράιτον να κάνει ότι θέλει στο γήπεδο, να ελέγξει απόλυτα τον ρυθμό και να απειλεί κατά βούληση.

Στα αγωνιστικά νέα, οι Λόου (αρ. μπακ), Νόρινγκτον-Ντέιβις (μπακ) χάνουν το υπόλοιπο της σεζόν, προστέθηκαν στη λίστα με τους ήδη μακροχρόνια απόντες Ίγκαν (στόπερ), Μπάσαμ (στόπερ). Στο δρόμο της επιστροφής οι Μπάλντοκ (στόπερ/μπακ), Μπρέρετον (φορ/εξτρέμ), έτοιμος ο Άρτσερ (φορ). Τιμωρημένος προφανώς ο Χόλγκεϊτ (στόπερ).

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 7 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* Goal/Goal τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

Γουλβς – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ