*20η αγωνιστική

*Στον Α’ γύρο: Μπάνικ Οστράβα – Σέσκε Μπουντεγιόβιτσε 2-0

*5/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5

*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία στην έδρα της Σέσκε (3-2-3).

ΣΕΣΚΕ ΜΠΟΥΝΤΕΓΙΟΒΙΤΣΕ

Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο 1-1 απέναντι στην Κόλος Κοβαλίβκα σε φιλική αναμέτρηση στις 1/2. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 66′, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει άμεσα με τον Τσερμάκ (68′).

Μακράν η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας μέχρι την διακοπή, δίκαια βρίσκεται στην τελευταία θέση ενώ τα προβλήματα που υπάρχουν στον σύλλογο δεν περιορίζονται στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο πρόεδρος της ομάδας έχει βγάλει στο «σφυρί» και έκανε επαφές με ορισμένους ενδιαφερόμενους για εξαγορά της Σέσκε, γεγονός που προκάλεσε σοβαρά επεισόδια με οπαδούς και υπεύθυνους του συλλόγου.

Στα καθαρά αγωνιστικά, παραμένει καθηλωμένη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και θα ψάξει αντίδραση, αλλά ελλείψει χρημάτων δεν ενισχύθηκε σχεδόν καθόλου. Τραυματίες οι Χάβελ, Χούμπινεκ, Κούντεκ και Ζάγιτς.

Σέσκε Μπουντεγιόβιτσε Στατιστικά

*Δεν έχει σκοράρει στα 7/9 τελευταία παιχνίδια της

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ

Προηγούμενο ματς: Κέρδισε με 0-3 την Λέφσκι Σόφιας σε φιλική αναμέτρηση πριν από δέκα μέρες. Ο Κλίμα με δύο γκολ (22′, 28′) και ο Κουμπάλα με ένα (43′) διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Η μεγάλη διακοπή βρήκε την Μπάνικ Οστράβα στην 6η θέση της βαθμολογίας, θα μπορούσε να είναι ακόμη ψηλότερα αν δεν περνούσε ντεφορμάρισμα μέσα στον Δεκέμβριο, όταν και ηττήθηκε στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε. Χρειαζόταν την διακοπή, στην προετοιμασία έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο και νίκησε Ντιναμό Κιέβου και Λέφσκι Σόφιας στα φιλικά που έδωσε.

Ήρθαν Αντετιράν (δανεικός από Σέσκε) και Ρουσνάκ (ελεύθερος από Ζίλινα), αμφότεροι διαθέσιμοι για σήμερα. Αντίθετα, δεν υπολογίζονται οι μακροχρόνιοι τραυματίες Τακάκς και Τετούρ, καθώς και ο τιμωρημένος Τάνκο.

Μπάνικ Οστράβα Στατιστικά

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

ΣΕΣΚΕ ΜΠΟΥΝΤΕΓΙΟΒΙΤΣΕ – ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ