20η αγωνιστική

*Η αναμέτρηση διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, μετά και τα μέτρα της κυβέρνησης.

*O Ολυμπιακός ηττήθηκε μόλις σε ένα από τα 19 τελευταία παιχνίδια κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (14-4-1).

*Goal/Goal τα 8/12 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 0-3

Δείτε τα Προγνωστικά Super League

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-2 επί του Άρη, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων με τους Φραν Ναβάρο (17′) και Ροντινέι (πεν. 21′), για να δεχθεί απλά τη μείωση στο 90′ με το αυτογκόλ του Κίνι.

Από τη δεύτερη διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται ο Ολυμπιακός, μετά και το εκτός 2-3 επί της Κηφισιάς. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ φιλοξενήθηκε από τον Άρη, στην έδρα του οποίου επικράτησε με 1-2.

Είχε τον πλήρη έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και ευτύχησε να πάρει σαφές προβάδισμα από νωρίς, χάρη και σε μια άστοχη έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα. Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, κέρδισε πέναλτι για το 0-2. Προσπάθησε να κάνει περισσότερο διαχείριση στο δεύτερο ημίχρονο και έριξε το ρυθμό του, με αποτέλεσμα να δεχθεί απλά τη μείωση στις καθυστερήσεις, με αυτογκόλ.

Προσπαθεί έτσι να μείνει σε επαφή με την κορυφή, όντας για την ώρα στο -6 από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό και στο -4 από την τρίτη ΑΕΚ. Επικράτησε στα 6/9 εντός του στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας ηττηθεί όμως στα 3/4 πιο πρόσφατα εξ αυτών (το ένα στα χαρτιά 0-3 από τον Παναθηναϊκό).

“Δεν θα υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Δεν θα κάνουμε αυτό το λάθος. Έχουμε και την πρόσφατη εμπειρία μας από το ματς με την Λαμία και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να επαναληφθεί κάτι τέτοιο”, δήλωσε για το σημερινό ο κόουτς Καρβαλιάλ.

Ανακοίνωσε ακόμη δυο προσθήκες, φτάνοντας τις έξι συνολικά σε αυτή τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Για την ακρίβεια, απέκτησε ως δανεικό από την Πόρτο μέχρι το καλοκαίρι τον αμυντικό Νταβίντ Κάρμο, αλλά και τον επίσης αμυντικός Νέλσον Άμπι από τη Ρέντινγκ.

Ολυμπιακός Στατιστικά

*Goal/Goal τα 4/5 τελευταία παιχνίδια.

*Over 2.5 τα 12/13 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Winmasters (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) >21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-2 από τον Πανσερραϊκό, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 11′ και πέντε λεπτά αργότερα δέχθηκε και δεύτερο τέρμα.

Συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματα για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στα πλαίσια της προηγούμενης αγωνιστικής, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου υποδέχθηκε τον Πανσερραϊκό, κόντρα στον οποίο έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 0-2.

Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο από πλευρά της, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, δεχόμενη και τα δυο τέρματα από νωρίς και σε μικρό χρονικά διάστημα. Ανέβασε απόδοση μετά την επιστροφή από τα αποδυτήρια και είχε δυο καλές στιγμές για να πετύχει κάτι, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Δεύτερη διαδοχική ήττα, μετά και το 4-0 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, φτάνοντας τις τρεις στις τέσσερις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος. Παραμένει έτσι στην ουρά της κατάταξης, έχοντας συγκεντρώσει μόλις δώδεκα βαθμούς μέχρι τώρα. Αγνοεί το διπλό στις δέκα φετινές εξόδους του (0-4-6), έχοντας ηττηθεί στις τρεις πιο πρόσφατες εξ αυτών.

Αποτελούν παρελθόν από το ρόστερ της ομάδος ο Μπόρις Κλέιμαν, που παραχωρήθηκε δανεικός στη Χανιά, αλλά και ο Ίκερ Μπιλμπάο που αποχώρησε ως ελεύθερος. Παράλληλα, πήρε δανεικό από τη Μπόχουμ τον Ζόρντι Οσέι Τούτου (δεξί μπακ), ενώ έκανε δικό της και τον πορτιέρο Γκέργκελι Νάγκι από τη Λαμία. Αμφότεροι αναμένεται να είναι στην αποστολή.

Εκτός πλάνων είναι οι Παντελάκης, Τζίνο και Παμλίδης, καθώς επιλέχθηκαν να εκτίσουν την τιμωρία τους σε αυτό το παιχνίδι. Ενοχλήσεις για τον Λέο, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί και αυτός.

ΠΑΣ Γιάννινα Στατιστικά

*No Goal τα 4/5 τελευταία παιχνίδια.

*2-3 Goals τα 5/7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια.

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ