14η αγωνιστική

*No Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Ομόνοια – Νέα Σαλαμίνα 4-0

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-2 από την Πάφο, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 58ο λεπτό, δεχόμενη και δεύτερο τέρμα στο 81′.

Την ήττα υπέστη και πάλι η Νέα Σαλαμίνα, μετά από δυο παιχνίδια, στα οποία και είχε από μια νίκη και ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Χρίστου Χριστοδούλου υποδέχθηκε την Πάφο, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 0-2. Πλήρως απογοητευτική η εμφάνιση της, είχε περισσότερο το ρόλο του θεατή και δεν κατάφερε να δείξει κάτι αξιόλογο επιθετικά. Άντεξε στην πίεση μέχρι τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, καθώς στην πορεία παραδόθηκε στην ανωτερότητα της αντιπάλου.

Μετά και από αυτή τη νέα απώλεια, διατηρείται στο δεύτερο μισό της κατάταξη, προσπαθώντας να μείνει σε επαφή με την πρώτη εξάδα. Επικράτησε στα 4/6 φετινά εντός της, στα οποία είχε ακόμη από μια ισοπαλία και ήττα.

Νέα Σαλαμίνα Στατιστικά

*No Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια.

*No Goal τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-2 επί του Οθέλλου Αθηαίνου, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 37ο λεπτό, για να κάνει την ανατροπή με τους Κούσουλο (45’+6) και Άλιουμ (59′).

Από τη δεύτερη διαδοχική της νίκη προέρχεται η Ομόνοια, μετά και το εντός 4-1 επί του Εθνικού Άχνας.Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή φιλοξενήθηκε από τον Οθέλλο Αθηαίνου, στην έδρα του οποίου επικράτησε με 1-2. Μετά από ένα ισορροπημένο και κακό ποιοτικά πρώτο ημίχρονο, μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο ισοφάρισε στο φινάλε αυτού. Ανώτερη μετά την επιστροφή από τα αποδυτήρια, έκανε γρήγορα την ανατροπή, έχοντας τον έλεγχο στην πορεία.

Θα προσπαθήσει τώρα να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και να διατηρηθεί σε επαφή με την κορυφή. Αλώβητη στις 5/6 φετινές εξόδους της (3-2-1). Μετράει επιστροφές για το σημερινό παιχνίδι ο Αυγουστή, ενώ κόντρα στην Καρμιώτισσα (16/12) θα εκτίσουν οι Αλιούμ και Χαραλάμπους, που συμπλήρωσαν κάρτες. Για 4-6 εβδομάδες θα απουσιάσει ο πορτιέρο Φαμπιάνο.

Ομόνοια Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα δυο τελευταία παιχνίδια.

*2-3 Goals τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια.

Νέα Σαλαμίνα – Ομόνοια στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ