*Αγώνας ρεβάνς για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Δανίας. Δεν είναι σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίδιου αποτελέσματος στα δυο παιχνίδια, ακολουθεί ημίωρη παράταση και εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

*Στο πρωτάθλημα: Άαρχους – Μπρόντμπι 0-3, Μπρόντμπι – Άαρχους 1-1

*Στο κύπελλο: Άαρχους – Μπρόντμπι 2-0

ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ (Α’)

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 από την Άαρχους, για το κύπελλο. Πήρε προβάδισμα στο 42ο λεπτό με τον Σέρα, για να βρει και πάλι δίχτυα στο 65′ με τον Τίνγκαγκερ.

Τέλος έλαβε το αήττητο σερί δέκα αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις για τη Μπρόντμπι, στο οποίο και μετρούσε έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. H ομάδα του Γέσπερ Σόρενσεν δεν κατάφερε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Άαρχους, στο πρώτο μεταξύ τους, κόντρα στην οποία ηττήθηκε με 2-0. Απογοήτευσε πλήρως με την εικόνα της, δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να γίνει επιθετική και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Κάπως έτσι, είναι με την πλάτη στον τοίχο σε ότι αφορά την πρόκριση στα ημιτελικά, καθώς καλείται να κάνει τώρα την ολική ανατροπή. Έμεινε αήττητη στα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός της, έχοντας επικρατήσει στα 3/4.

Μπρόντμπι Στατιστικά

*No Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα 9/11 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΑΡΧΟΥΣ (Α’)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-0 επί της Μπρόντμπι, για το κύπελλο. Βρέθηκε πίσω στο 42ο λεπτό, δεχόμενη και δεύτερο τέρμα στο 65′.

Αήττητο σερί εννέα αγώνων για την Άαρχους, σε όλες τις διοργανώσεις, με έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες. Την περασμένη Πέμπτη, η ομάδα του Ούβε Ρέσλερ μπορεί να μην έπιασε το μέγιστο της απόδοσης της, ωστόσο αποδείχθηκε καλύτερη της Μπρόντμπι και έφτασε στη νίκη με 2-0, στο πρώτο μεταξύ τους. Ήταν αυτή που είχε τις φάσεις, σκόραρε από μια φορά στο κάθε ημίχρονο, ενώ δεν απειλήθηκε σε καμία περίπτωση.

Απέκτησε σαφές προβάδισμα πρόκρισης πλέον, το οποίο καλείται να υπερασπιστεί σήμερα και να αποφύγει πιθανή έκπληξη. Έμεινε αλώβητη στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της, στις 3/5 πανηγύρισε το διπλό.

Άαρχους Στατιστικά

*2-3 Goals τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 Goals τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Μπρόντμπι – Άαρχους στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ