*21η αγωνιστική

*Τέσσερις σερί νίκες η Νιούπορτ στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΤΡΑΝΜΙΡ

Προηγούμενο ματς: Η Τρανμίρ έφερε 2-2 εκτός έδρας με την Μάνσφιλντ, αν και προηγήθηκε δύο φορές, με τους Τζόλεϊ (13’), Άπτερ (62’). Όμως δεν άντεξε καμία και ισοφαρίστηκε αμφότερες από τους Όατς (37’), Σουάν (79’).

Η Τρανμίρ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 εκτός έδρας με την Μάνσφιλντ, φέρνοντας τρίτη ισοπαλία στους πέντε τελευταίους αγώνες που δεν χάνει. Αλλά είναι αήττητη και στους τρεις πιο πρόσφατους που έχει παίξει στο γήπεδό της, με δύο νίκες σε αυτό το διάστημα.

Στο πρωτάθλημα είναι πάντα πολύ χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στην τελευταία θέση παραμονής, στο +3 από την ζώνη υποβιβασμού, αλλά με τέτοια διαφορά τερμάτων που δεν μπορεί να θεωρηθεί απόσταση βολής.

Τρανμίρ Στατιστικά

*Τρία συνεχόμενα G/G

*8/13 over 2,5 εντός έδρας, 8/10 στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΝΙΟΥΠΟΡΤ

Προηγούμενο ματς: Η Νιούπορτ έφερε 1-1 εντός έδρας με την Μπαρνέτ, με την ισοφάριση να έρχεται από τον Κολίντζ στο 89’, έχοντας βρεθεί να χάνει από τέρμα του ΜακΛάφλιν στο 44’.

Η Νιούπορτ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με την Μπαρνέτ, για το κύπελλο, παίζοντας επαναληπτικό αυτή την Τρίτη, αλλά στο γήπεδο της αντιπάλου της.

Αυτή ήταν η πρώτη της ισοπαλία έπειτα από δύο συνεχόμενες νίκες, έχοντας κερδίσει δύο φορές στους τρεις πιο πρόσφατους αγώνες που έπαιξε μακριά από την έδρα της.

Στο πρωτάθλημα είναι πάντα πολύ χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας της, στην 15η θέση του, πλησιάζοντας πιο κοντά στην πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα play off ανόδου, απ’ ότι είναι στη ζώνη του υποβιβασμού!

Νιούπορτ Στατιστικά

*Τέσσερις σερί αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της

*9/11 αγώνες με 2-3 γκολ εκτός έδρας, εφτά σερί στα πιο πρόσφατα.

Τρανμίρ-Νιούπορτ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ