* 16η αγωνιστική.

* Χωρίς ήττα μέσα στη δεκαετία στα μεταξύ τους η Σεβίλλη, έχει κερδίσει από 2 εντός-εκτός.

* Under 2,5 τα 6 τελευταία μεταξύ τους, η Σεβίλλη κράτησε το μηδέν παθητικό στα 3 πιο πρόσφατα.

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας

ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε εύκολα με αρκετές αλλαγές, την τέταρτης κατηγορίας Βάγε ντε Έγουες για το κύπελλο εκτός έδρας (3-0). Προηγήθηκε από το πρώτο μέρος με τον Ντάνι Ροντρίγκεθ (39’), πέτυχε άλλα δύο γκολ στο δεύτερο με τον Γιαμπρές (56’, 62’).

Στο κύπελλο τα καταφέρνει και κερδίζει, έχοντας βέβαια πολύ κατώτερους αντιπάλους. Και το κάνει και με πολύ εμφατικό τρόπο, στον προηγούμενο γύρο φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ τους ερασιτέχνες της Μπόιρο, τώρα ήταν η σειρά της Βάγε ντε Έγουες.

Το δυσάρεστο για τον Αγίρε και τους παίκτες του είναι ότι εκεί τελειώνουν οι επιτυχίες το τελευταίο δίμηνο, συν το φιλικό με την Μποαβίστα, στο οποίο επικράτησαν με 4-1 εντός. Στο πρωτάθλημα που είναι και σε πρώτο πλάνο ενδιαφέροντος, τελευταία φορά που έφυγαν χαμογελαστοί ήταν στις 16/09 από την έδρα της Θέλτα. Εντός έδρας μάλιστα, δεν έχουν πάρει τρίποντο μέχρι στιγμής, κάτι που είναι ίσως και από τις πιο σοβαρές αιτίες της χαμηλής βαθμολογικής τους θέσης.

Ό,τι δεν κατάφερε να κάνει στα προηγούμενα εντός, θα επιχειρήσει να το πράξει με τη Σεβίλλη. Αυτή τη φορά μπαίνει στη μέση και η ανάγκη, αν δεν κερδίσει και τα καταφέρει η Θέλτα, τότε θα βρεθεί και εντός ζώνης υποβιβασμού.

Προειδοποιεί και δημοσίως ο Αγίρε τους παίκτες του, “η Σεβίλλη είναι πληγωμένη και θα έρθει εδώ να μας νικήσει”. Ο Μεξικανός δεν θέλει τα αποτελέσματα στα προηγούμενα παιχνίδια να επηρεάζουν την ομάδα του, “αντιλαμβανόμαστε ότι δεν έχουμε κάνει καλή συγκομιδή βαθμών αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσουμε έτσι, έχουμε τρεις ή τέσσερις εβδομάδες που δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις” σημείωσε.

Αμφίβολοι ο μπακ Μαφέο και ο φορ Λάριν.

Μαγιόρκα Στατιστικά

* Δεν έχει χάσει στα 3 τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο, στο πρωτάθλημα τρέχει σερί με 2 ισοπαλίες εντός έδρας.

* Under 2,5 τα 7 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, ενδιάμεσα όλα όσα έδωσε φιλικά και επίσημα ήταν over 2,5.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΕΒΙΛΛΗ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με αλλαγές την ερασιτεχνική Αστόργα εκτός (2-0). Έπαιξε με κάποιες αλλαγές, πέτυχε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με Σέρχιο Ράμος (28’ πεν.) και Γκατόνι (68’).

Δεύτερη νίκη με τον Ντιέγο Αλόνσο στον πάγκο κι αυτή για το κύπελλο. Δεν έχει άλλη ο κόουτς, έκανε και μίνιμουμ ροτέισον με τους ερασιτέχνες της Αστόργα, μην γίνει καμιά “στραβή” και χαλάσει ακόμα περισσότερο το κλίμα στην ομάδα.

Σε άσχημη θέση ο Ουρουγουανός τεχνικός. Δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα, η ομάδα του έχει κάνει κάποιες κακές εμφανίσεις επί των ημερών του ενώ και στο τελευταίο 1-1 με τη Βιγιαρεάλ, πιέστηκε πολύ από μια αντίπαλο που βρισκόταν στην ίδια κατάσταση, βαθμολογικά τουλάχιστον. Μάλιστα, το 1-1 θα μπορούσε να ήταν 1-2, αν δεν ακύρωνε το VAR για πολύ τραβηγμένο επιθετικό φάουλ το γκολ των αντιπάλων.

Πάντως ο Αλόνσο βλέπει την ομάδα του να βρίσκεται κοντά στο τρίποντο και στο πρωτάθλημα. “Στις προπονήσεις είναι εμφανής η πρόοδος μας ως ομάδα, περιμένουμε αυτό να φανεί και στα αποτελέσματά μας. Ο Ουρουγουανός απάντησε και στις φήμες που τον θέλουν να έχει… χάσει από νωρίς τα αποδυτήρια, λέγοντας ότι οι παίκτες του είναι επαγγελματίες και έχουν αποδεχτεί πλήρως τους κανόνες που έχει θέσει αλλά και τη φιλοσοφία του πάνω στο παιχνίδι.

Συνεχίζει με πολλές και σημαντικές απουσίες, επιστρέφουν ο μακροχρόνια τραυματίας στόπερ Μαρκάο και ο βασικός μέσος Σουμαρέ.

Σεβίλλη Στατιστικά

* Στα 7 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 5 under 2,5.

* Στα 5 πιο πρόσφατα, έχει 4 G/G, τα 2 από τα οποία ήταν ισοπαλίες με 1-1.

🎅 Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Κωδικός* BETARADES
netbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ