*Πρώτο ματς για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, θα ακολουθήσει ρεβάνς στην έδρα του Βόλου.

*Στο πρωτάθλημα: ΠΑΟΚ – Βόλος 3-0.

*Αήττητος ο ΠΑΟΚ σε σύνολο 11 αγώνων κόντρα στον Βόλο ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (9-2-0).

ΠΑΟΚ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 3-0 επί της Λαμίας. Το 1-0 ο Κωνσταντέλιας στο 21’, το 2-0 έκανε ο Ράφα Σόαρες στο 43’. Το τελικό 3-0 ήρθε απ’ τον Σάστρε στο 57’. Άνετη επικράτηση για τον ΠΑΟΚ, δεν απειλήθηκε ποτέ απ’ τη Λαμία.

Είναι σε τρομερή κατάσταση, τη Δευτέρα πήρε ακόμη μια νίκη, ξανά με άνεση, με 3-0 εντός έδρας επί της Λαμίας. Καταπληκτική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο απ’ τον ΠΑΟΚ, είχε γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, σωστές αποφάσεις και αποστάσεις, απέφυγε τα λάθη και έφτανε πολύ εύκολα στην αντίπαλη περιοχή. Σκόραρε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσε να το πράξει περισσότερες. Στο δεύτερο μέρος βρήκε γρήγορα το 3-0, ήταν λογικό στη συνέχεια να ρίξει την ενέργεια του, διαχειρίστηκε χωρίς προβλήματα την κατάσταση.

«Πήραμε μεγάλη χαρά στην Φρανκφούρτη και έπρεπε να βρούμε ισορροπία. Και τώρα με την Λαμία πρέπει άμεσα να ξεχάσουμε τη νίκη και να αφοσιωθούμε στο ματς της Πέμπτης σε μια διοργάνωση που θέλουμε να φτάσουμε και πάλι στον τελικό. Η ομάδα βήμα-βήμα γίνεται καλύτερη, πιο δυνατή γιατί μεγαλώνει ο βαθμός προσαρμογής των νέων παικτών», είπε ο κόουτς Λουτσέσκου.

Πέμπτη νίκη στα τελευταία έξι ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις, ερχόταν απ’ το εκτός έδρας σπουδαίο 2-1 επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για το Κόνφερενς Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ μετρά ρεκόρ 5-0-1 στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, με 29 πόντους είναι τρίτος, στο +1 από τον Ολυμπιακό, στο -1 απ’ την ΑΕΚ, στο -2 απ’ τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Επιστρέφουν οι Μουργκ (Μέσος, 10,4) και Μεϊτέ (Μέσος, 9), έμειναν εκτός οι Κοτάρσκι, Κουλιεράκης, Α. Ζίβκοβιτς και Τροστ-Εκόνγκ, ίσως παίξει βασικός ο Μάρκος Αντόνιο, που πήρε τα πρώτα λεπτά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία. Δεδομένες οι αλλαγές στην ενδεκάδα απ’ τον Λουτσέσκου, που κρατά σε εγρήγορση τουλάχιστον 20 παίκτες φέτος.

ΠΑΟΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 στα 16/20 τελευταία παιχνίδια του.

*Σκόραρε 2+ γκολ στα 18/21 τελευταία παιχνίδια του.

Παίξε Νόμιμα στην Winmasters (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) >21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΒΟΛΟΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 2-2 κόντρα στον Ολυμπιακό. Το 1-0 ο Μωραΐτης στο 20’, έπειτα από δικό του χαμένο πέναλτι. Το 1-1 έκανε ο Ελ Κααμπί στο 44’ με πέναλτι, το 2-1 ήρθε απ’ τον Γκαρσία με νέο πέναλτι στο 51’. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 54’ με αυτογκόλ του Καλογερόπουλου. Με δέκα παίκτες απ’ το 18’ ο Ολυμπιακός λόγω αποβολής του Ρέτσου, έμεινε με δέκα παίκτες και ο Βόλος στο 45’.

«Τσίμπησε» βαθμό στο επεισοδιακό ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, έκανε καλή εμφάνιση. Προηγήθηκε δύο φορές με ισάριθμα πέναλτι, έστω κι αν το πρώτο το έχασε ο Μωραΐτης και σκόραρε στην επαναφορά. Στάθηκε αρκετά καλά ανασταλτικά, δεν επέτρεψε στον πιο ποιοτικό αντίπαλο να βρει συνεργασίες και ιδιαίτερο ρυθμό στην επίθεση, απειλήθηκε κυρίως από στατικές φάσεις. Ήταν λογικό να δεχτεί πίεση, ειδικά στο δεύτερο μέρος, σώθηκε δύο φορές απ’ τον VAR (ακυρώθηκαν γκολ του Ολυμπιακού), πήρε έναν βαθμό που θα φανεί χρήσιμος.

«Η ομάδα έκανε ένα καλό παιχνίδι με μια καλή απόδοση, παρόλο τις απουσίες πέντε παικτών. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Θέλαμε να τελειώσει το παιχνίδι και παρόλο που ο τερματοφύλακάς μας είχε πρόβλημα λόγω των επεισοδίων και είμαι περήφανος για την ομάδα», είπε ο κόουτς Λόπεθ μετά το κωμικό φινάλε του αγώνα, όπου οι παίκτες βγήκαν στο γήπεδο μετά τη διακοπή και έπαιζαν… πασούλες για να περάσει ο χρόνος.

Στο 1-3-1 το ρεκόρ του Βόλου στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος, με 11 πόντους είναι 11ος, στο +3 απ’ τον ΠΑΣ Γιάννινα. Επιστρέφουν οι Τάχατος (Αμυντικός, 6), Ντέλετιτς (Μέσος, 11,3) και Τσοκάνης (Μέσος, 12), νέο πρόβλημα ο Λούνα, εκτός και ο Μπαριέντος, τιμωρημένος ο Μύγας.

ΒΟΛΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δέχτηκε γκολ στα 12/13 ματς πρωταθλήματος.

*Έρχεται από 5/7 Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας στο πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚ – ΒΟΛΟΣ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ