* Φάση των “8” των πλέι οφ του Κόπα ντε λα Λίγκα. Μονός αγώνας σε ουδέτερη έδρα. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια, ακολουθούν απευθείας πέναλτι.

* Τα 4/5 τελευταία μεταξύ τους ήταν G/G, τα 3 πιο πρόσφατα με over 2,5.

* Στα 6/8 τελευταία μεταξύ τους η Ράσινγκ πήρε πρώτη προβάδισμα.

* Στο ουδέτερο “Πάδρε Ερνέστο Μαρτεαρένα” της Σάλτα, χωρητικότητας 20.400 θέσεων, με οπαδούς και των δύο ομάδων.

ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 4-1 την Μπελγράνο εντός. Προηγήθηκε ακόμα και με 4-0 με τα γκολ των Άουτσε (13’), Κιντέρο (38’, 72’) και Οχέδα (84’), στο 90’ δέχτηκε ένα γκολ από τον Χάρα.

Φάνηκε σαν απαλλαγμένη από το άγχος και πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή της, όσο βρίσκεται στον πάγκο της ο υπηρεσιακός Γκρασίνι. Βοήθησε σε αυτό και η αντίπαλος, την είδε διστακτική και την πίεσε ασφυκτικά για να φτάσει σε αυτό το μεγάλο σκορ.

Η χρονιά φαινόταν χαμένη πριν από περίπου δύο μήνες, τελικά έσωσε κάτι, εξασφάλισε τη συμμετοχή στο επόμενο Σουνταμερικάνα. Ο Γκρασίνι δεν τολμάει να θέσει κάποιο στόχο στο Κόπα ντε λα Λίγκα, είναι όμως ξεκάθαρο ότι θέλει το τρόπαιο, το οποίο συνοδεύεται και με μια θέση στο επόμενο Λιμπερταδόρες, κάτι που αποτελούσε έναν από τους κυριότερους στόχους της “ακαδέμια” στην αρχή του έτους.

Χωρίς σημαντικές απουσίες.

Ράσινγκ Κλουμπ Στατιστικά

* Αήττητη στα 6 τελευταία, κέρδισε τα μισά.

* Στα 7 τελευταία μετράει 6 G/G, πέτυχε πρώτη γκολ στα 5 πιο πρόσφατα.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΟΣΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ

Προηγούμενο ματς: Νίκη στο Σαραντί επί της Άρσεναλ με 2-1. Προηγήθηκε με τον Μαρτίνες Ντουπούι (13’), ισοφαρίστηκε από τον Καβαλάρο (23’), πήρε τη νίκη με το γκολ του Καμπάς (45’+2).

Ανέλπιστα ευνοϊκά της ήρθαν τα αποτελέσματα και με το διπλό με ένα γκολ διαφορά στο Σαραντί πέτυχε όλα όσα ήθελε. Εξασφάλισε θέση στο επόμενο Λιμπερταδόρες και μάλιστα στους ομίλους, πήρε και μια θέση στα πλέι οφ του Κόπα ντε λα Λίγκα.

Δεν σταματάει εδώ, χωρίς άγχος θα διεκδικήσει ό,τι περισσότερο μπορεί και σε αυτήν τη διαδικασία. Ήδη η χρονιά είναι κάτι παραπάνω από επιτυχημένη, για μια ομάδα όμως που απέχει πολλά χρόνια από κάποιον τίτλο, το Κόπα ντε λα Λίγκα είναι στόχος και ο κόσμος περιμένει να σταθεί η ομάδα στο ύψος των περιστάσεων.

Επιστρέφουν οι βασικοί αμυντικοί, Νταμιάν Μαρτίνες και Κιντάνα.

Ροσάριο Σεντράλ Στατιστικά

* Αήττητη εδώ και 8 ματς, κέρδισε τα 6.

* Έχει δεχτεί τουλάχιστον από 1 γκολ στα 5 τελευταία, 4/5 ήταν G/G.

Ράσινγκ Κλουμπ-Ροσάριο Σεντράλ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ