19η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Κάρντιφ με σκορ 0-1, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σκόραρε ο Σαρμιέντο στο 50’.

Άκρως αποτελεσματική εμφάνιση και σημαντικό τρίποντο για την Κάρντιφ. Εκμεταλλεύτηκε πλήρως τη μοναδική ευκαιρία με την οποία απείλησε την αντίπαλη εστία, παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Αμυντικά δεν κινδύνευσε, διατηρώντας σχετικά εύκολα το μηδέν παθητικό.

Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει να δώσει, ξεπερνώντας το εμπόδιο της πρωτοπόρου Λέστερ. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αποτελεσματική στη τελική της προσπάθεια, βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα με συνέπεια, ενώ έδειξε βελτίωση αμυντικά στις δύο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Μετράει έξι νίκες και δύο ισοπαλίες σε εννέα αγωνιστικές μπροστά στο κοινό της, έχοντας αποτύχει μόλις σε δύο από αυτές να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Γουέστ Μπρομ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΛΕΣΤΕΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Σέφιλντ Γουένσντεϊ με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Φατάου στο 23’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Χέντρικ στο 90+3’.

Το τρίποντο μέσα από τα χέρια της έχασε η Λέστερ. Παρά το γεγονός ότι είχε τον έλεγχο στο ματς και πήρε κεφάλι στο σκορ, στα τελευταία λεπτά έβγαλε αδράνεια με αποτέλεσμα να δεχθεί το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις.

Μια πιο αποτελεσματική εμφάνιση θέλει να πραγματοποιήσει στο σημερινό παιχνίδι, προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Δεν πείθει ιδιαίτερα με την εικόνα της τελευταία, δέχεται με μεγαλύτερη ευκολία γκολ, τα οποία της έχουν στερήσει αρκετούς βαθμούς. Μαχητική παρ’ όλα αυτά στις εξόδους της, σπάνια δεν βρίσκει δίχτυα, μετρώντας εφτά νίκες και μία ισοπαλία σε εννέα αγωνιστικές.

Λέστερ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Γουέστ Μπρομ – Λέστερ στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ