*11η αγωνιστική

*NG στα 5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*2-3 γκολ στα 6/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (2-0) της Ελλάς Βερόνα. Σκόραραν οι Μορό (41′) και φαν Χόιντονκ (62′). Με δέκα έμειναν οι φιλοξενούμενοι στο 71′ (Σερντάρ).

Ραντεβού στους “16” του Κυπέλλου Ιταλίας έδωσε μεσοβδόμαδα η Μπολόνια πετώντας νοκ άουτ την Ελλάς Βερόνα στο “Renato Dall’ Ara”. Στάθηκε τυχερή στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν πιο απειλητικοί και είχαν δοκάρι σε σουτ του Κρους στο 34′. Πήρε τα ηνία στο δεύτερο και “καθάρισε” την πρόκριση. Αήττητοι σε δέκα αναμετρήσεις παραμένουν οι “ροσομπλού” (4-6-0), την προηγούμενη βδομάδα επέστρεψαν με τον βαθμό από την έδρα της Σασουόλο (1-1) φτάνοντας τους 15 βαθμούς.

Βρίσκονται στο -1 από την αποψινή αντίπαλό τους Λάτσιο κόντρα στην οποία αγνοούν την ήττα σε τέσσερις αναμετρήσεις στο “Renato Dall’ Ara” (2-2-0). “Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και το θετικό σερί μας”, είπε ο προπονητής Τιάγκο Μότα. Διαθέσιμοι εκ νέου οι Λουκουμί και Μπεουκεμά, στην κορυφή θα συνεχίσει ο Ζίρκζεϊ που θα έχει σε υποστηρικτικό ρόλο τους (από αριστερά στα δεξία) Σαλεμάκερς, Φέργκιουσον και Ορσολίνι.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΛΑΤΣΙΟ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (1-0) της Φιορεντίνα. Το μοναδικό γκολ πέτυχε από την άσπρη βούλα του πέναλτι ο Ιμόμπιλε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Τέταρτη νίκη σε πέντε αναμετρήσεις για τη Λάτσιο απέναντι στη Φιορεντίνα το βράδυ της Δευτέρας. Από ένα ημίχρονο μοιράστηκαν οι δύο ομάδες: Στο πρώτο δέχτηκε πίεση από τους φιλοξενούμενους που είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Μπελτράν στο 17′. Έγινε πιο απειλητική στο δεύτερο και δικαιώθηκε στην εκπνοή των καθυστερήσεων από την άσπρη βούλα του πέναλτι, με τον αρχηγό Ιμόμπιλε να σκοράρει μετά από ένα μήνα.

Με νίκη επί της Μπολόνια οι “αετοί” θα φτάσουν, έστω προσωρινά, την 4η Αταλάντα στους 19 βαθμούς. Διατηρούνται αήττητοι στις τέσσερις τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις με απολογισμό 3-1-0. Θα πρέπει να γυρίσουμε στις 26 Δεκεμβρίου 2018 για να βρούμε την τελευταία νίκη της στο “Renato Dall’ Ara” (2-0). Το ρεπορτάζ θέλει τον αρχηγό Ιμόμπιλε να επιστρέφει στο βασικό σχήμα στο κέντρο της επιθετικής τριπλέτας με Τζακάνι (αριστερά) και Φελίπε Άντερσον (δεξιά). Την Τρίτη υποδέχεται τη Φέγενορντ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

ΛΑΤΣΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Κράτησε το μηδέν στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

*Σκόραρε στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΛΑΤΣΙΟ στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ