*29η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Ατλέτικο Μινέιρο-Μπραγκαντίνο 1-1

*Εφτά σερί G/G στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*3/3 ισοπαλίες σε αυτό το γήπεδο για τις δύο ομάδες στο παρελθόν.

ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ

Προηγούμενο ματς: Η Μπραγκαντίνο κέρδισε 1-0 εντός έδρας την Φλουμινένσε, σκοράροντας με πέναλτι του Εντουάρντο Σάσα στο 17’ και ενώ είχε ήδη δύο δοκάρια ως εκείνο το χρονικό σημείο! Και δεν κινδύνευσε σχεδόν καθόλου από την αντίπαλο της σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η Μπραγκαντίνο επιβεβαίωσε και με την Φλουμινένσε πόσο καλή ομάδα είναι, κερδίζοντας την με 1-0 εντός έδρας, αλλά κυρίως κυριαρχώντας στον αγωνιστικό χώρο,

Αυτή ήταν η έκτη της νίκη στους οκτώ τελευταίους αγώνες που δεν χάνει, ενώ ειδικά στην έδρα της έχει τέσσερις σερί νίκες και είναι αήττητη από τις 30 Απριλίου, όταν ηττήθηκε από την Κρουζέιρο. Από τότε, σε 15 εντός έδρας αγώνες, έχει εννιά νίκες και έξι ισοπαλίες.

Είναι πάντα στην δεύτερη θέση, μειώνοντας τη διαφορά στο -7 από την κορυφή και την Μποταφόγκο, ξεφεύγοντας και άλλο από την έβδομη θέση που δεν οδηγεί ούτε καν στα προκριματικά για το επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες, ούσα πλέον στο +9 από αυτήν.

Δεδομένου όμως πως ο αγώνας της Μποταφόγκο αναβλήθηκε, έχει την ευκαιρία με μία νίκη απόψε να της αυξήσει την πίεση και να την αγχώσει περισσότερο για τη συνέχεια.

Μπραγκαντίνο Στατιστικά

*10/14 Ν/G εντός έδρας στο εθνικό πρωτάθλημα.

*9/14 αγώνες με 2-3 γκολ εντός έδρας στο εθνικό πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

Προηγούμενο ματς: Η Ατλέτικο Μινέιρο έχασε 0-1 εντός έδρας από την Κρουζέιρο, με αυτογκόλ του Ζέμερσον στο 87ο λεπτό, σε έναν αγώνα που η αντίπαλος της ήταν πιο επιθετική, είχε πιο κλασικές ευκαιρίες, με δοκάρι από το πρώτο λεπτό!

Η Ατλέτικο Μινέιρο όχι απλά έχασε το μεγάλο τοπικό ντέρμπι από την Κρουζέιρο με 0-1 εντός έδρας, το χειρότερο είναι πώς η εμφάνιση της ήταν πολύ άσχημη! Βέβαια έχει κερδίσει τα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, με ίδιο σκορ μάλιστα, 0-2, κόντρα σε δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος (Ιντερνασιονάλ, Παλμέιρας).

Αυτό το αποτέλεσμα ανέκαμψε την ανοδική της πορεία, αν και ακόμη είναι στην έβδομη θέση, σε απόσταση βολής από την έκτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά για το επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες, στο -1 για την ακρίβεια!

Και αυτό που προβληματίζει γενικότερα είναι η αγωνιστική της αστάθεια, αφού δείχνει ομάδα ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, ακόμη και σε ένα παιχνίδι όχι μόνο σε ένα πρωτάθλημα!

Ατλέτικο Μινέιρο Στατιστικά

*12/13 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*14/17 N/G στα τελευταία παιχνίδια της

Μπραγκαντίνο-Ατλέτικο Μινέιρο στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ