6η αγωνιστική

*Η Πάφος επικράτησε και στις δυο επισκέψεις της στην έδρα της ΑΕ Ζακακίου.

ΑΕ ΖΑΚΑΚΙΟΥ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-1 επί της ΑΕΚ Λάρνακας, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με τον Ρέινολντς στο 16′ και παρότι δέχθηκε την ισοφάριση στο 28ο λεπτό, στην πορεία βρήκε ακόμη δυο φορές δίχτυα με τους Ντιγκινί (58′) και Χατζηβασίλη (90’+2).

Τη δεύτερη διαδοχική της νίκη πανηγύρισε η ΑΕ Ζακακίου, μετά και από εκείνη στην έδρα της Δόξας Κατωκοπιάς (1-3 εκτός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Λιάσου Λουκά υποδέχθηκε την ΑΕΚ Λάρνακας, της οποίας και επικράτησε με 3-1. Μπορεί να μην ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο ευτύχησε να πάρει προβάδισμα από νωρίς, πριν δεχθεί άμεσα την ισοφάριση. Αφού απέφυγε τα χειρότερα στη συνέχεια, στην πορεία ανέβασε στροφές και πήρε ξανά τα ηνία. Είχε τον έλεγχο μετά το τέρμα που πέτυχε και στις καθυστερήσεις έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της.

“Πέραν από τους βαθμούς θα πάρουμε και ψυχολογία. Αυτή είναι μια μεγάλη νίκη για εμάς. Δεν ήταν εύκολη. Έχουμε παίκτες με χαρακτήρα και κερδίσαμε μέσα στο γήπεδο”, δήλωσε ο Κύπριος τεχνικός. Με την ψυχολογία να είναι πλέον στα ύψη, ευελπιστεί να δώσει συνέχεια τώρα στις εκπλήξεις, αν και γνωρίζει καλά ότι το έργο της μόνο εύκολο δε μπορεί να θεωρείται.

ΑΕ Ζακακίου Στατιστικά

*Over 3.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Over 3.5 τα 6/7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΦΟΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από τον ΑΠΟΕΛ, για το πρωτάθλημα. Δέχθηκε το μοναδικό τέρμα στο 81ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να μένουν με δέκα παίκτες στις καθυστερήσεις.

Από την πρώτη της ήττα στη φετινή σεζόν προέρχεται η Πάφος, μετά τέσσερα παιχνίδια στα οποία και είχε τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Μεσοβδόμαδα, η ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο φιλοξενήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ, σε εξ αναβολής ματς, κόντρα στον οποίο έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 1-0. Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, με ελάχιστες αξιόλογες στιγμές, κατάφερε να ηττηθεί στις λεπτομέρειες και από ένα γκολ στο φινάλε.

“Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Κανείς δεν είχε ξεκάθαρες ευκαιρίες γι’ αυτό ίσως η ισοπαλία να ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα”, είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός. Θέλει τώρα να αφήσει πίσω το ματς αυτό και να επιστρέψει στις επιτυχίες, έχοντας την ευκαιρία να το κάνει κόντρα σε μια κατώτερη ποιοτικά, αλλά ανεβασμένη αντίπαλο.

Πάφος Στατιστικά

*Over 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

ΑΕ Ζακακίου – Πάφος στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ