24η αγωνιστική

*Αήττητη η Μάλμε στα οκτώ τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Ντέγκερφορς, επικρατώντας στα 7/8.

*Over 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Μάλμε – Ντέγκερφορς 5-0

ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 από την ΑΪΚ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 32ο λεπτό, δεχόμενη και δεύτερο στο 71′.

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Ντέγκερφορς, μετά και τη νίκη 1-0 επί της Χάκεν. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Τομπίας Σόλμπεργκ φιλοξενήθηκε από την ΑΪΚ, στην έδρα της οποίας έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 2-0. Προσπάθησε να δείξει ανταγωνιστική, ωστόσο παρά τις ευκαιρίες της ήταν αρκετά άστοχη και δεν είχε κάποια απάντηση στα τέρματα που δέχθηκε προς το φινάλε του κάθε ημιχρόνου.

Τρίτη ήττα στις τέσσερις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος, οπότε και παραμένει χαμηλά στην κατάταξη, πάνω μόνο από την ουραγό Βάρμπεργκς. Δυο νίκες στα επτά πιο πρόσφατα εντός της (2-2-3).

Ντέγκερφορς Στατιστικά

*No Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα 4/5 τελευταία εντός παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΑΛΜΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-3 επί της Χάμαρμπι, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων με τους Μπεργκ (19′), Βέκια (40′) και Ρόσενγκρεν (74′), δεχόμενη απλά τη μείωση στο 83ο λεπτό.

Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων προέρχεται στο πρωτάθλημα η Μάλμε, έχοντας από δυο νίκες και ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Χένρικ Ρίντστρεμ φιλοξενήθηκε από τη Χάμαρμπι, της οποίας και επικράτησε με 1-3, στο μεταξύ τους ντέρμπι. Αν και το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο από πλευράς φάσεων, η ίδια αποδείχθηκε πολύ πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια και πήρε σαφές προβάδισμα τριών τερμάτων, πριν δεχθεί απλά τη μείωση στα τελευταία λεπτά.

Κάπως έτσι, πέρασε πρώτη στη βαθμολογία Α Σουηδίας έξι στροφές πριν το φινάλε, εκμεταλλευόμενη και την απώλεια της Έλφσμποργκ. Πήρε το διπλό και στις δυο πιο πρόσφατες εξόδους της.

Μάλμε Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 3.5 τα δυο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Ντέγκερφορς – Μάλμε στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ