*24η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Κοριτίμπα-Βάσκο Ντα Γκάμα 1-1

*Τρία σερί G/G και 2-3 γκολ τα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

Προηγούμενο ματς: Η Βάσκο Ντα Γκάμα κέρδισε 4-2 εντός έδρας την Φλουμινένσε, παρόλο που ισοφαρίστηκε δύο φορές. Προηγήθηκε με τέρμα του Πραξέντες στο 23’, ισοφαρίστηκε από τον Μαρσέλο στο 46’, πήρε εκ νέου προβάδισμα με τον Βεγκέτι στο 50’, αλλά ισοφαρίστηκε ξανά από τον Λίμα στο 56ο λεπτό. Τελικά πήρε τη νίκη με δύο τέρματα του Γκάμπριελ Πεκ (74’, 85’).

Η Βάσκο Ντα Γκάμα επικράτησε 4-2 εντός έδρας της Φλουμινένσε σε ένα ντέρμπι του Ρίο Ντε Ζανέιρο. Αυτή ήταν η πρώτη της νίκη έπειτα από δύο αγώνες, αλλά τρίτη συνεχόμενη στο γήπεδό της. Ίσως σημαντικότερο γι’ αυτήν να είναι τα τέσσερα γκολ που πέτυχε, έχοντας τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας μέχρι το προηγούμενο παιχνίδι.

Πλέον σχεδόν κάθε παιχνίδι γι’ αυτήν είναι σαν τελικός. Είναι πάντα εντός ζώνης υποβιβασμού, αλλά στο -5 από μία θέση παραμονής, έχοντας και δύο αγώνες λιγότερους από την πρώτη ομάδα που κυνηγάει για να μείνει στην κατηγορία.

Το σημερινό είναι το πρώτο της παιχνίδι ξανά στη φυσική της έδρα, το “Σάο Ζανουάριο”, μετά από 90 μέρες, που παρέμεινε κλειστό για έργα ανακατασκευής.

Βάσκο Ντα Γκάμα Στατιστικά

*9/11 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*8/11 N/G εντός έδρας στο εθνικό πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Προηγούμενο ματς: Η Κοριτίμπα έχασε 2-4 εντός έδρας από την Μπαϊα, παρόλο που προηγήθηκε μόλις στο δεύτερο λεπτό με τον Γκόμες. Δέχθηκε την ισοφάριση από τον Ραφαέλ Ρατάο στο 11’, ενώ βρέθηκε να χάνει από τέρμα του Τατσιάνο στο 30’ και πριν προλάβουν οι παίκτες της να συνειδητοποιήσουν τι γίνεται, “έφαγε” και τρίτο από τον Αντεμίρ (34’)! Στη συνέχεια όχι απλά δεν αντέδρασε, δέχθηκε και τέταρτο τέρμα από τον Μπιελ (74’), καταφέρνοντας απλά να μειώσει με τον Αντρέι στις καθυστερήσεις.

Η Κοριτίμπα ηττήθηκε με 2-4 εντός έδρας από την Μπαϊα, σε έναν αγώνα έξι βαθμών, με αποτέλεσμα να είναι πλέον με το ένα πόδι κοντά στον υποβιβασμό. Έχει έξι σερί ήττες, τρεις στα πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχει παίξει μακριά από την έδρα της.

Όπως φάνηκε η μεγάλη διακοπή δεν την βοήθησε σχεδόν καθόλου, παραμένοντας ουραγός του βαθμολογικού πίνακα, στο -11 από μία θέση παραμονής, έχοντας και αυτή δύο αγώνες λιγότερους.

Κοριτίμπα Στατιστικά

*5/6 G/G και over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*9/11 over 2,5 εκτός έδρας στο εθνικό πρωτάθλημα

Βάσκο Ντα Γκάμα-Κοριτίμπα στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ