* 3η αγωνιστική

* Under 2.5 τα 4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Αήττητη η Αρούκα στα 4 τελευταία μεταξύ τους (3-1-0).

ΑΡΟΥΚΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) με τη Βιζέλα. Στο 8ο λεπτό αποβλήθηκε ο Ρότσα της Αρούκα και δευτερόλεπτα αργότερα ο Σάμου άνοιξε το σκορ για τη Βιζέλα. Ο Γκονσάλες (39’) ισοφάρισε για την Αρούκα και στο 57’ αποβλήθηκε ο Σίλβα των γηπεδούχων. Ο Μουχίκα (64’) έκανε το 1-2 και ο Εσέντε (88’) ισοφάρισε για τη Βιζέλα.

Πρωταγωνίστρια σε ένα ακόμα (4ο σερι) χορταστικό παιχνίδι η Αρούκα, παρά την κούραση και την απογοήτευση από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό ήταν ξανά αρκετά δημιουργική, παρότι χρειάστηκε να παίξει και πάλι για σημαντικό διάστημα με παίκτη λιγότερο.

Εφιαλτικό το ξεκίνημα στη Βιζέλα με το νεοφερμένο στόπερ της να υποπίπτει σε πέναλτι κι αποβολή. Πιέστηκε κι απειλήθηκε στο ακόλουθο ημίωρο, αλλά σε μετάβαση ισοφάρισε με καταπληκτικό τελείωμα του καινούριου φορ της. Σημαντικός στη διατήρηση του 1-1 ο κίπερ Αρουαμπαρένα, όταν αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία η Αρούκα πήρε πρωτοβουλία και γύρισε το ματς με τον έτερο “ζεστό” επιθετικό της. Δίκαιη η ισοφάριση των γηπεδούχων στο φινάλε, σε φάση που δεν είχε ισορροπία η άμυνα της Αρούκα.

“Σεβόμαστε την Πορτιμονένσε και περιμένουμε την καλύτερή της έκδοση. Στόχος μας ήταν να προπονηθούμε όσο έπρεπε για να μην καταπονηθούν οι παίκτες από τα συνεχόμενα παιχνίδια.” δήλωσε ο κόουτς Ράμος.

Εκτός αποστολής οι τραυματίες Μίτσελ (εξτρέμ), Βιτίνιο (μέσος) και Βέβερσον (αρ. μπακ) και ο τιμωρημένος Ρότσα (στόπερ). Εξέτισε τιμωρία ο Κουασί (μέσος), επιστρέφει από τραυματισμό ο Μορέιρα (μέσος).

ΑΡΟΥΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 4 τελευταία παιχνίδια της

* No Goal τα 11/13 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΟΡΤΙΜΟΝΕΝΣΕ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (1-4) από την Μποαβίστα. Με αυτογκόλ (9’) προηγήθηκε η Μποαβίστα, οι Μπόζενικ (9’) και Μοράις (22’) έκαναν το 0-3. Στις καθυστερήσεις σκόραραν οι Καρίγιο για Πορτιμονένσε και Βούκοτιτς για Μποαβίστα.

Σκορποχώρι η Πορτιμονένσε στο ξεκίνημα της σεζόν, δεν έχει προλάβει να γίνει ομάδα μετά τις πολλές καλοκαιρινές αλλαγές στο ρόστερ. Μετά την 5αρα της πρεμιέρας στο Μπαρσέλος, ταπεινώθηκε εκ νέου το περασμένο Σάββατο.

Από λάθος κεφαλιά του στόπερ της βρέθηκε νωρίς να κυνηγά στο σκορ, στα χαμένα η άμυνά της για το γρήγορο 0-2. Στην προσπάθειά της να πάρει μέτρα για να μειώσει δέχθηκε και τρίτο γκολ σε μετάβαση για να κριθεί πριν το ημίωρο το αποτέλεσμα. Αναιμική η αντίδρασή της, γλίτωσε σε δύο τετ α τετ και στο δεύτερο μερος είχε φλύαρη κατοχή. Αρμοστά για την συνολική εικόνα, το ματς έκλεισε με νέα αδράνεια της άμυνας για το τέταρτο γκολ της Μποαβίστα.

“Είμαστε πολύ απογοητευμένοι με τα αποτελέσματα, αλλά υπάρχουν πολλές εξηγήσεις. Είμαστε στο στάδιο μονταρίσματος και πρέπει να βρούμε συνοχή άμεσα.” δήλωσε ο κόουτς Σέρτζιο που εξέτισε την τιμωρία κι επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας.

Αμφίβολη η διαθεσιμότητα των Πεδράο (στόπερ) και Γιάσπερ (εξτρέμ) που έχασαν το προηγούμενο παιχνίδι.

ΠΟΡΤΙΜΟΝΕΝΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 4/5 φετινά παιχνίδια της

* No Goal τα 7/9 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα

Αρούκα – Πορτιμονένσε στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ