* 26η αγωνιστική

* Under 2.5 τα 5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Στον 1ο γύρο (06/03): Μποέμιανς – Ντρόχεντα 3-1

* Στο 2ο γύρο (21/04): Ντρόχεντα – Μποέμιανς 0-2

ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (2-0) επί της Γιου Σι Ντι. Ο Αφολάμπι σκόραρε με πέναλτι στο 75’ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 89’.

Εξαιρετικός ο Ιούλιος για τους “τσιγγάνους”, ολοκληρώθηκε με 7 βαθμούς σε τρία ματς πρωταθλήματος, με τους οποίους πήγε στο -5 από την κορυφή, ενδιάμεσα πανηγύρισε και πρόκριση στο 2ο γύρο του FAI Cup.

Σε τρομερή κατάσταση ο φορ Αφολάμπι, σκόραρε δύο ακόμη φορές την προηγούμενη Παρασκευή, σκόραρε σε 6ο διαδοχικό παιχνίδι κι έφτασε τα 9 γκολ στην σεζόν.

Η εμφάνιση απέναντι στην αποκαρδιωτική ουραγό δεν ήταν κυριαρχική, παρόλο που είχε τις φάσεις να σκοράρει νωρίτερα. Γλίτωσε το “έμφραγμα” στο φινάλε του πρώτου μέρους και μετά την ανάπαυλα αύξησε την πίεση με την πάροδο των λεπτών. Τελικά έλυσε το γρίφο από την άσπρη βούλα και με βαθιά μπαλιά στο χώρο κλείδωσε το “τρίποντο”.

ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 4/7 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 4/5 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Σλάιγκο Ρόβερς. Οι Ρόβερς προηγήθηκαν 0-2 με Ραντοσάβλιεβιτς (24’) και αυτογκόλ (59’), αλλά η Ντρόχεντα επέστρεψε με Φόλεϊ (68’) και Ρούνεϊ (78’).

Έβγαλε σκληρό χαρακτήρα σε ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι η Ντρόχεντα, έκανε δυνατό φίνις ξανά μπρος στο κοινό της κι έφτασε τα 5 παιχνίδια δίχως ήττα (2-3-0) για να αυξήσει τη διαφορά (+6) από την επικίνδυνη ζώνη.

Καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο της προηγούμενης Παρασκευής οι Ρόβερς, προειδοποίησαν πριν προηγηθούν με κάθετο ποδόσφαιρο. Νωχελική και στο ξεκίνημα της επανάληψης η Ντρόχεντα, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο με το αυτογκόλ σε στατική φάση, άλλα όπως συνηθίζει τις τελευταίες εβδομάδες, έβγαλε αντίδραση στο τελευταίο κομμάτι. Εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας σε βαθιά μπαλιά για να μειώσει ο Φόλεϊ που έφτασε τα 6 γκολ στα 7 τελευταία παιχνίδια! Γέμισε την περιοχή για την ισοφάριση και σε μετάβαση λίγο αργότερα άγγιξε την ανατροπή.

Αποχώρησε για τη Νόριτς ο βασικός στόπερ Αντεγκμπογιέγκα, νέο πρόσωπο ο Κέιν (αρ. μπακ) που αποκτήθηκε ως δανεικός από την Σέλμπουρν.

ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 6/8 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 6/7 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα

Μποέμιανς – Ντρόχεντα στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ