*5η αγωνιστική του 5ου ομίλου για το Λιγκ Καπ Σκωτίας.

*Από κάθε όμιλο στους “16” της διοργάνωσης προκρίνεται η πρώτη ομάδα. Επιπλέον, από τους οκτώ συνολικά ομίλους θα προκριθούν και οι τρεις καλύτερες δεύτερες. Σε περίπτωση ισοπαλίας, η αναμέτρηση οδηγείται στα πέναλτι και ο νικητής παίρνει 1 βαθμό μπόνους.

*Κριτήρια ισοβαθμίας: 1) διαφορά τερμάτων, 2) γκολ υπέρ, 3) εκτός έδρας γκολ, 4) νίκες, 5) εκτός έδρας νίκες

*Μόνο νίκη και με διαφορά δυο τερμάτων και πάνω θέλει η Νταντί, έτσι ώστε να προκριθεί ως μια από τις τρεις καλύτερες δεύτερων των ομίλων. Αδιάφορη η Ινβερνές, καθώς έχει ήδη αποκλειστεί.

ΝΤΑΝΤΙ (PRM)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-1 επί της Νταμπάρτον, για το Λιγκ Καπ. Πήρε προβάδισμα στο 38′ με τον Ρόμπινσον και παρότι δέχθηκε την ισοφάριση τρία λεπτά αργότερα, στην πορεία βρήκε ακόμη δυο φορές δίχτυα με τους Πινέδα (44′) και Ρόμπινσον (πεν. 77′). Με δέκα παίκτες έπαιζαν οι φιλοξενούμενοι από το 76ο λεπτό.

Επιστροφή στις επιτυχίες για τη Νταντί, μετά και την ήττα που υπέστη στην έδρα της Ερντριόνιανς με 1-0. Την περασμένη Τετάρτη, η ομάδα του Τόνι Ντόχερτι υποδέχθηκε τη Νταμπάρτον, της οποίας και επικράτησε με 3-1. Σε γενικές γραμμές ήταν ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο και παρότι δέχθηκε προσωρινά, ξαναπήρε πολύ γρήγορα τα ηνία, πριν κλειδώσει το τρίποντο εκμεταλλευόμενη και το αριθμητικό της πλεονέκτημα.

Κάπως έτσι, έφτασε τους εννέα βαθμούς και είναι δεύτερη στον πέμπτο όμιλο της διοργάνωσης. Ελπίζει μόνο σε πρόκριση μέσω της δεύτερης θέσης, μετά και το βαθμό που πήρε χθες η Ερντριόνιανς. Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει να επικρατήσει στο σημερινό παιχνίδι και με διαφορά τουλάχιστον δυο τερμάτων.

Νταντί Στατιστικά

*Under 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 3.5 τα 6/7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΙΝΒΕΡΝΕΣ (CHA)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 2-3 από την Ερντριόνιανς, για το Λιγκ Καπ. Βρέθηκε πίσω με 0-2 (22′, 29′) και παρότι ισοφάρισε με τους Γκίλμουρ (62′) και ΜακΚάι (πεν. 78′), εν τέλει δέχθηκε και τρίτο τέρμα στο 88ο λεπτό.

Από τη δεύτερη διαδοχική της ήττα προέρχεται στο Λιγκ Καπ η Ινβερνές, μετά και από εκείνη που υπέστη με αντίπαλο τη Νταμπάρτον (2-1 εκτός). Την περασμένη Τρίτη, η ομάδα του Μπίλι Ντοντς υποδέχθηκε την Ερντριόνιανς, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 2-3. Βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο μέχρι την ανάπαυλα, ωστόσο μπήκε πιο αποφασισμένη στο δεύτερο ημίχρονο, φέρνοντας μάλιστα το παιχνίδι στα ίσα. Πίεσε για την ολική ανατροπή, δεν την πέτυχε όμως και στο φινάλε το “πλήρωσε” με τρίτο τέρμα.

Με μόλις τρεις βαθμούς σε ισάριθμες στροφές, έχει χάσει οριστικά τις όποιες ελπίδες είχε για πιθανή πρόκριση στα νοκ άουτ, καθώς ακόμη και σε περίπτωση που επικρατήσει σήμερα, δεν είναι αρκετό για να προκριθεί ως μια από τις τρεις καλύτερες δεύτερες. Οπότε και παίζει απλά για την τιμή της. Έχοντας χτυπήσει στο μεσοβδόμαδο, ο μπακ Λιούις Νίκολσον θα απουσιάσει από το σημερινό Νταντί – Ινβερνές.

Ινβερνές Στατιστικά

*Over 2.5 τα έξι τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 Goals τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Νταντί – Ινβερνές στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ